Στο Ηράκλειο ο Ε. Τσακαλώτος (φωτο)- Συναντήθηκε με τη ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ- Ομιλία απόψε

Στα γραφεία της ΝΕ Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε χθες βράδυ ο υπουργός οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος. Ο υπουργός είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ για τις πολιτικές εξελίξεις και την πορεία προς την έξοδο από τα μνημόνια.

Ο υπουργός επί δυόμιση ώρες απάντησε στις ερωτήσεις των μελών του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και ανέπτυξε τη στρατηγική της κυβέρνησης για ένα αναπτυξιακό πρότυπο, με επίκεντρο τις δυνάμεις της εργασίας και την πολύπλευρη παραγωγική αφύπνιση της χώρας με την κοινωνία όρθια και τους εργαζόμενους πρωταγωνιστές.

Η χώρα θα προτάξει το δικό της αναπτυξιακό μοντέλο,- σε αντιδιαστολή με τις νεοφιλελεύθερου τύπου συνταγές κατεδάφισης των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων-, αυτό της συμμετοχικής δημοκρατικής  και δίκαιης παραγωγικής διαδικασίας, που διασφαλίζει την κοινωνική συνοχή και την προστασία του φυσικού και πολιτισμικού περιβάλλοντος.

Στη συνέχεια ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει αυθεντική κρητική κουζίνα και να χαλαρώσει με φίλους και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο εστιατόριο Μεράστρι.

O υπουργός Οικονομικών  Ευκλείδης Τσακαλώτος θα είναι  ο κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση, που συνδιοργανώνουν  σήμερα Παρασκευή 23.02.2018 στις 7 το απόγευμα στο Ηράκλειο  το Επιμελητήριο Ηρακλείου, το Οικονομικό Επιμελητήριο–Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης  και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος – Τμήμα Ανατολικής Κρήτης. Θέμα της εκδήλωσης : «Έξοδος & Ανάπτυξη με την κοινωνία σύμμαχο».

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος κατά την διάρκεια της ημέρας θα έχει συναντήσεις με  θεσμικούς παράγοντες της Κρήτης,  ενώ θα επισκεφθεί και επιχειρηματικές μονάδες. Αργά το βράδυ θα παρευρεθεί σε συνεστίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του  ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου.

Πρόγραμμα συναντήσεων:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ   23/2

10:00-10:30   επίσκεψη στο δήμο Ηρακλείου και συνάντηση με το δήμαρχο Β. Λαμπρινό.
10:40–11:10   επίσκεψη στην περιφέρεια Κρήτης και συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Στ. Αρναουτάκη
11:25–12:15   επίσκεψη στη συνεταιριστική τράπεζα Ηρακλείου και συνάντηση με τον πρόεδρο του Δ.Σ.  Ν. Μυρτάκη.
12:30–13:20   συνάντηση με τον πρόεδρο του Δ.Σ της συνεταιριστικής τράπεζας Χανίων Μ. Μαρακάκη  και τον διευθυντή δικτύων Γ. Επανωμεριτάκη.
13:30–14:25  επίσκεψη στη ΒΙ.Π.Ε. και συγκεκριμένα στην εταιρία ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε. . Συνάντηση με τον πρόεδρο Γιάννη Λεμπιδάκη και τους  Μιχάλη και Εμμανουήλ Λεμπιδάκη μέλη του Δ.Σ.
14:30–15:25  επίσκεψη στην εταιρία MEGAPLAST A.E.  και συνάντηση με τον πρόεδρο της εταιρίας Χαρίλαο Καββαδία.

Στη συνέχεια θα παρευρεθεί στη συνεστίαση με ζωντανή μουσική από την ορχήστρα του Γιάννη Παξιμαδάκη, που οργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ στις 10:00 μ.μ στο κέντρο«Έπαυλη» στις Μαλάδες.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί