Ηράκλειο: Σύλληψη 47χρονου για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη, σήμερα , στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, 47χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα το πρωί μετά την άφιξη πλοίου της γραμμής από τον Πειραιά, εντοπίστηκε ο 47χρονος από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου σε συνεργασία με Λιμενικούς της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.

Στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, φορητό ραδιόφωνο συνδεδεμένο με δύο ηχεία, μέσα στα οποία βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 70,70 γραμμάρια ηρωίνης.

Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικά δισκία γα τα οποία στερείτο την απαιτούμενη από το Νόμο ιατρική συνταγή και κινητό τηλέφωνο.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί