Υποβρύχιος φωτισμός στην Αγ. Πελαγία – Υπέγραψε ο δήμαρχος

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης υπέγραψε τη σύμβαση ανάθεσης των εργασιών για τον υποβρύχιο φωτισμό του κόλπου της Αγίας Πελαγίας, προϋπολογισμού 79.500 ευρώ.

Με το έργο αυτό ο μαγευτικός κόλπος της Αγίας Πελαγίας θα φωτιστεί στις δυο άκρες του και σε απόσταση έως 50 μ. από την ακτή, με 30 υποβρύχιους προβολείς LED σε βάθος από 0,5 έως 1 μ.. Οι προβολείς αυτοί θα φωτίζουν τις νύχτες τις βραχώδεις πλευρές του κόλπου δίνοντας ένα αισθητικά πανέμορφο αποτέλεσμα και αναδεικνύοντας τον μοναδικό φυσικό πλούτο της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Ξεκινάμε ένα ακόμα έργο στην Αγία Πελαγία, που θα αλλάξει άρδην τη νυχτερινή εικόνα του ήδη πανέμορφου κόλπου του οικισμού. Φωτίζοντας με ειδικό, υποβρύχιο φωτισμό τις δυο του πλευρές, αναδεικνύουμε το τοπίο, δίνουμε μια ιδιαίτερα ατμοσφαιρική εικόνα σε κατοίκους και στους χιλιάδες επισκέπτες και προσθέτουμε άλλο ένα συγκριτικό πλεονέκτημα στην Αγία Πελαγία.

Θα ήθελα με την ευκαιρία που μου δίνεται να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για την καθοριστική βοήθειά του, την Πρόεδρο της Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ. Εύη Αποστολάκη, τον Δημοτικό Σύμβουλο Δημήτρη Ανδρουλάκη, τον Πρόεδρο του οικισμού Γιώργο Πεδιώτη και όλα τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου της Αχλάδας, τον μελετητή Νίκο Γουρνιεζάκη που εκπόνησε δωρεάν τη σχετική μελέτη, καθώς επίσης και όλους τους συνεργάτες μου στην τεχνική υπηρεσία, για το πολύ καλό αποτέλεσμα που κατάφεραν».

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί