«Το μόνο Βατερλώ χθες ήταν η στάση της ΝΔ»

«Η αγωνία της κυρίας Σπυράκη να κάνει ενημέρωση των πολιτικών συντακτών λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης για τη σύσταση Προανακριτικής, αποδεικνύει ποιος είναι ο πραγματικά χαμένος» σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές

 Η αγωνία της κυρίας Σπυράκη να κάνει ενημέρωση των πολιτικών συντακτών λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης για τη σύσταση Προανακριτικής, αποδεικνύει ποιος είναι ο πραγματικά χαμένος.Το μόνο Βατερλώ χθες ήταν η στάση της ΝΔ που ενώ έλεγε «όλα στο φως» για το σκάνδαλο Novartis, τελικά δεν τόλμησε να ψηφίσει τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής, επιβεβαιώνοντας πως ο κ. Μητσοτάκης φοβάται ακόμα και τους βουλευτές του.

Πλέον, το μόνο που μένει να διευκρινιστεί μετά το Βατερλώ της ΝΔ, είναι αν στο ρόλο του Ναπολέοντα παραμένει ο κ. Μητσοτάκης ή είναι απλά ο κομπάρσος του κ. Σαμαρά.
«Η χθεσινή συζήτηση εξελίχθηκε σε Βατερλώ για την κυβερνητική πλειοψηφία» δήλωσε η εκπρόσωπος της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και πρόσθεσε: «Oι κατήγοροι έγιναν κατηγορούμενοι και η επιχείρηση ποινικής δίωξης των αντιπάλων είναι προφανές ότι δεν ήταν τίποτε άλλο από πολιτική δίωξη. Προειδοποιούμε την κυβέρνηση να μην κλείσει άρον άρον την προκαταρκτική επιτροπή, όπως ήδη έχει προαναγγείλει ο κ. Τσίπρας. Για τη ΝΔ είναι αδιαπραγμάτευτος όρος ενώπιον της προκαταρκτικής επιτροπής να εξεταστούν κατ΄ αντιπαράσταση οι μάρτυρες με τα πολιτικά πρόσωπα, τα οποία έχουν παραπεμφθεί».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί