Ο υπουργός Οικονομικών στο Ηράκλειο- Συναντήσεις με επιχειρηματίες

O    υπουργός Οικονομικών  Ευκλείδης Τσακαλώτος θα είναι  ο κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση, που συνδιοργανώνουν  σήμερα Παρασκευή στις 7 το απόγευμα στο Ηράκλειο  το Επιμελητήριο Ηρακλείου, το Οικονομικό Επιμελητήριο–Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης  και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος – Τμήμα Ανατολικής Κρήτης. Θέμα της εκδήλωσης : «Έξοδος & Ανάπτυξη με την κοινωνία σύμμαχο» .
Ο κ. Τσακαλώτος κατά την διάρκεια της ημέρας θα έχει συναντήσεις με  θεσμικούς παράγοντες της Κρήτης,  ενώ θα επισκεφθεί και επιχειρηματικές μονάδες. Αργά το βράδυ θα παρευρεθεί σε συνεστίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του  ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου.Πρόγραμμα συναντήσεων:ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ   23/210:00-10:30   επίσκεψη στο δήμο Ηρακλείου και συνάντηση με το δήμαρχο Β. Λαμπρινό.
10:40–11:10   επίσκεψη στην περιφέρεια Κρήτης και συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Στ. Αρναουτάκη
11:25–12:15   επίσκεψη στη συνεταιριστική τράπεζα Ηρακλείου και συνάντηση με τον πρόεδρο του Δ.Σ.  Ν. Μυρτάκη.
12:30–13:20   συνάντηση με τον πρόεδρο του Δ.Σ της συνεταιριστικής τράπεζας Χανίων Μ. Μαρακάκη  και τον διευθυντή δικτύων Γ. Επανωμεριτάκη.
13:30–14:25  επίσκεψη στη ΒΙ.Π.Ε. και συγκεκριμένα στην εταιρία ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε. . Συνάντηση με τον πρόεδρο Γιάννη Λεμπιδάκη και τους  Μιχάλη και Εμμανουήλ Λεμπιδάκη μέλη του Δ.Σ.
14:30–15:25  επίσκεψη στην εταιρία MEGAPLAST A.E.  και συνάντηση με τον πρόεδρο της εταιρίας Χαρίλαο Καββαδία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί