Τί αναφέρουν ΜΜΕ της Πάτρας: Έχασε το αεροπλάνο που έπεσε στο Ιράν και σώθηκε από θαύμα ο σεισμολόγος Άκης Τσελέντης

Από βέβαιο θάνατο σώθηκε ο σεισμολόγος Άκης Τσελέντης, ο οποίος βρίσκεται στο Ιράν, όπως γράφει το tempo24

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσελέντης καθυστέρησε να φτάσει στο αεροδρόμιο με αποτέλεσμα να χάσει τη μοιραία πτήση που στοίχισε τη ζωή σε 66 ανθρώπους.

To επιβατηγό αεροσκάφος της εταιρείας Aseman Airlines με 60 επιβάτες και εξαμελές πλήρωμα συνετρίβη σήμερα το πρωί σε ορεινή περιοχή του νοτιοδυτικού Ιράν. Το αεροπλάνο πραγματοποιούσε εσωτερική πτήση μεταξύ της Τεχεράνης και της πόλης Γιασούζ (νοτιοδυτικό Ιράν), συνετρίβη στην περιοχή Σαμιρόμ (περίπου 480 χλμ. νότια της Τεχεράνης).

Σύμφωνα και με το patrastimes.gr ο σεισμολόγος Άκης Τσελέντης σώθηκε από θαύμα καθώς καθυστέρησε να φτάσει στο αεροδρόμιο και έχασε την πτήση που οδήγησε στο θάνατο δεκάδες ανθρώπους.

Ο ίδιος στην ιστοσελίδα του στο Facebook πριν δύο μέρες είχε αποκαλύψει ότι ταξίδευε για το Ιράν. Κάποιοι του εύχονταν καλό ταξίδι ενώ σήμερα κάποιοι άλλοι αναρωτιόντουσαν αν όντως ισχύουν όσα γράφονται στο ίντερνετ, ότι καθυστέρησε και έχασε την πτήση με αποτέλεσμα να σωθεί.

Να σημειώσουμε πως ο σεισμολόγος δεν έχει απαντήσει σε κάποιο από τα σχόλια που γίνονται στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί