“Υπέρμαχος της Αλήθειας και υπερασπιστής της Ελευθερίας ο Νίκος Καζαντζάκης”

Στο Επιστημονικό Συνέδριο «Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ» παρευρέθη, εκπροσωπώντας την Κοινοβουλευτική Ομάδα ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης, σε μία εκδήλωση που διοργάνωσε, η Διεθνής Εταιρία Φίλων ‘Νίκος Καζαντζάκης’, με την ευκαιρία συμπλήρωσης 30 ετών από την ίδρυσή της.

«Ο Νίκος Καζαντζάκης δεν ήταν μόνο ένας μεγάλος συγγραφέας, στοχαστής, ποιητής. Προσέγγισε το πολιτικό γίγνεσθαι της εποχής του και υπήρξε θιασώτης του κοινοβουλευτικού σοσιαλιστικού πολιτεύματος. Με όλες τις ψυχικές και σωματικές δυνάμεις τους και πάντα με ανθρώπινο πρόσωπο πάλεψε για την Πατρίδα και την ενότητα του λαού. Ήταν υπέρμαχος της Αλήθειας και υπερασπίστηκε την Ελευθερία», δήλωσε ο κ. Βαρδάκης με αφορμή την εκδήλωση και συμπλήρωσε:

«Πραγματικά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους εκείνους που διοργάνωσαν το επιστημονικό συνέδριο «Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ» αλλά και σε όλους εκείνους που συμμετέχουν. Τέτοιες εκδηλώσεις φωτίζουν πτυχές της ζωής της μεγάλης αυτής προσωπικότητας του Νίκου Καζαντζάκη».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί