Πώς του παν’ καλέ τα μπλε!- Τα χαϊδολογήματα Αυγενάκη- Αρναουτάκη και το γαλάζιο χρίσμα! (φωτο)

Το πήρε το χρίσμα από τη ΝΔ και τον Λευτέρη (Αυγενάκη) ο περιφερειάρχης Σταύρος (Αρναουτάκης); Αν κρίνω από τα χαϊδολογήματα των φωτογραφιών και τις πληροφορίες για επαφές του τελευταίου διαστήματος, μάλλον πρέπει να έχει κλείσει το θέμα. Είναι κι εκείνο που είχε φωνάξει πρόσφατα δημόσια η Ντόρα στα Χανιά ότι “ο Σταύρος είναι οι περιφερειάρχης της καρδιάς μας”! Ήταν σε εκείνη την εκδήλωση του ιδρύματος Μητσοτάκη, όταν ο περιφερειάρχης Κρήτης ανακοίνωνε ότι η περιφέρεια για χρηματοδοτήσει ο ίδρυμα που είχε ιδρύσει ο πατήρ Μητσοτάκης!

Τα χαϊδολογήματα, πάντως, με ένα άλλο “μέλος” της οικογένειας Μητσοτάκη, τον γαλάζιο βουλευτή Ηρακλείου, Λ. Αυγενάκη, είναι από τη χθεσινή κοπή της πίτας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου.

Οι φωτογραφίες είναι του Κώστα Μεταξάκη από το IMAGE PHOTO SERVICES

Σχετικά Άρθρα

2 Thoughts to “Πώς του παν’ καλέ τα μπλε!- Τα χαϊδολογήματα Αυγενάκη- Αρναουτάκη και το γαλάζιο χρίσμα! (φωτο)”

  1. ΑΛΕΚΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΚΗΣ

    Σταθερά μονόφθαλμη η “δημοσιογραφία” σας. Τον φαλακρό κύριο στα αριστερά του (τον μνημονισχίστη καλέ) ούτε που τον πήρατε χαμπάρι! Τουλάχιστον ο γαλάζιος κρατάει και μια απόσταση.
    Αλλά στο κάτω-κάτω εσείς δεν μαλώνατε τον Τσίπρα επειδή “τόλμησε” να πει μια καλή κουβέντα; Τώρα κάνετε σαν τον απατημένο σύζυγο;

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί