Νέα στοιχεία για την υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη – Τί δείχνει η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη.

Η Ειρήνη Λαγούδη και ο γιατρός είχαν βρεθεί στην Αθήνα λίγες μέρες πριν βρεθεί νεκρή η 44χρονη γυναίκα και είχαν περάσει μια νύχτα στο πάρκινγκ του νοσοκομείου ΚΑΤ.

Στη συνέχεια, η Ειρήνη Λαγούδη είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει πολλές φορές με τον γιατρό, χωρίς όμως εκείνος να απαντάει στις κλήσεις.

Η Ειρήνη Λαγούδη έστειλε SMS και στον αδερφό της, στον οποίο ανέφερε πως είχε μετανιώσει που επικοινώνησε με τη σύζυγο του συντρόφου της.

Η κόρη της 44χρονης έχει καταθέσει πως ένα 24ωρο πριν από το τραγικό συμβάν και ενώ η μητέρα της επέστρεφε στο Αγρίνιο από την Αθήνα, ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και έκλαιγε συνεχώς, ενώ στις ερωτήσεις που της έκαναν απέδιδε τη στεναχώρια της σε «θέματα υγείας».

Υπενθυμίζεται επίσης ότι ολοκληρώθηκαν οι τοξικολογικές εξετάσεις και πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών.

Δείτε: Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για την Ειρήνη Λαγούδη

Στο αίμα της 44χρονης βρέθηκε μικρή ποσότητα αλκοόλ, σχεδόν στα επίπεδα του νόμιμου ορίου, καθώς και ουσία που υπάρχει σε ηρεμιστικά – αντικαταθλιπτικά φάρμακα.

Παράλληλα, βρέθηκε ποσοστό 60% ανθρακυλαιμοσφαιρίνης, το οποίο συνάδει με τη δηλητηρίαση μετά από εισπνοή μονοξειδίου του άνθρακα.

tvxs.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί