Στον Δήμαρχο η ομάδα ΠΟΛΟ του ΟΦΗ

Εθιμοτυπική συνάντηση με αντιπροσωπεία της ομάδας υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ είχε το πρωί της Δευτέρας, στο γραφείο του στη Λότζια, ο  Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Στη συνάντηση, οι παράγοντες και οι παίκτες του ΟΦΗ ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για την περυσινή άνοδο της ομάδας στην Α1 κατηγορία, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει γενικά ο υγρός στίβος στο Ηράκλειο, εξαιτίας της έλλειψης σύγχρονου κολυμβητηρίου.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τους αθλητές για το γεγονός ότι εκπροσωπούν επάξια την πόλη ο στην πρώτη κατηγορία της υδατοσφαίρισης και τόνισε ότι Δήμος, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, θα στηρίξει την προσπάθεια του ΟΦΗ να παραμείνει στην Α1.  Στη συνέχεια, μετέφερε στους παρευρισκομένους την πρόσφατη συνομιλία του με τον Υφυπουργό Αθλητισμό Γιώργο Βασιλειάδη, όπου ετέθησαν συνολικά τα θέματα συντήρησης και αναβάθμισης των αθλητικών υποδομών του Ηρακλείου, όπως και η ανάγκη ανέγερσης ενός νέου, κλειστού κολυμβητηρίου.  Μάλιστα ο Δήμαρχος επανέλαβε την πρόθεση του Δήμου να διαθέσει οικόπεδο για τον συγκεκριμένο σκοπό.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κώστας Βαρδαβάς. Την αντιπροσωπεία του ΟΦΗ αποτελούσαν οι Παναγιώτης Σπυριδάκης (Γενικός Γραμματέας), Μιχάλης Σπαγουλάκης (Έφορος), Γιώργος Σπαγουλάκης (Team Manager), Στράτος Τζιαμπαζής (Μέλος Επιτροπής της Υδατοσφαίρισης) και οι αθλητές Φανούρης Βασιλάκης και Παναγιώτης Κλήμος.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί