Προσλήψεις γιατρών στον Δήμο Ρεθύμνης

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνική Πολιτική και Μουσική Παιδεία Δήμου Ρεθύμνης» ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση μίσθωσης έργου, δύο (2) ατόμων για το έργο «Υλοποίηση προγραμμάτων πρόληψης και αγωγής υγείας σε θέματα που απασχολούν καθημερινά τους ηλικιωμένους και υποστήριξη συνταγογράφησης για χρόνιες παθήσεις», για το Τμήμα Κοινωνικής Υπηρεσίας Τρίτης Ηλικίας και Υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (για τις δομές των Κ.Α.Π.Η.) του Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνική Πολιτική και Μουσική Παιδεία Δήμου Ρεθύμνης», που εδρεύει στο Ρέθυμνο, και συγκεκριμένα τους εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων, με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα:

  • 2 ΠΕ Ιατρών (ειδικότητας Ειδικού Παθολόγου και ελλείψει Καρδιολόγου ή Πνευμονολόγου ή Γενικής Ιατρικής και ελλείψει Ουρολόγου ή Γαστρεντερολόγου ή Ορθοπεδικού)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με συνημμένα:

1. Αίτηση

2. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του υπαλληλικού κώδικα

3. Αντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας

4. Αντίγραφο πτυχίου και άδειας ασκήσεως επαγγέλματος

5. Πρόσφατο πιστοποιητικό του Ιατρικού Συλλόγου της περιοχής τους, στο οποίο απαραίτητα να αναφέρεται η ειδικότητα και η ημερομηνία κτήσης της.

6. Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Θα συνεκτιμηθούν τα τυπικά προσόντα τα οποία μαρτυρούν καταλληλότητα για το συγκεκριμένο έργο καθώς και προηγούμενη εμπειρία.

Θα προτιμηθούν υποψήφιοι που δεν έχουν εξαρτημένη εργασία με άλλο φορέα. Η αίτηση μαζί με τα συνημμένα δικαιολογητικά κατατίθεται είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνική Πολιτική και Μουσική Παιδεία Δήμου Ρεθύμνης», Καντανολέοντος 10, Τ.Κ. 74132 Ρέθυμνο, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού, υπόψιν κας Κουμνά Βασιλείας (τηλ. επικοινωνίας: 28310 20468, εσωτ. 17).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας στα παραρτήματα αυτής και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Ρεθύμνης, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν το έντυπο της αίτησης: α) στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση β) στο δικτυακό τόπο του Δήμου Ρεθύμνης (www.rethymno.gr) γ) στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών Νομού Ρεθύμνης (ΚΕΠ).

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί