Novartis Gate- Ραγδαίες εξελίξεις: Έφοδοι εισαγγελέων σε σπίτια συνεργατών πολιτικών – Επιβεβαιώθηκε η έρευνα στο σπίτι συνεργάτιδας του Γεωργιάδη

Έφοδοι σε σπίτια συνεργατών των πολιτικών προσώπων που έχουν εμπλοκή στο σκάνδαλο Novartis, ξεκίνησαν οι εισαγγελείς στο πλαίσιο των ερευνών που διεξάγονται από την οικονομική εισαγγελία και την εισαγγελέα διαφθοράς για την υπόθεση της Novartis.

Οι έφοδοι γίνονται με εντολή της εισαγγελέως Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη, και ήδη επιβεβαιώθηκε ότι ξεκίνησαν με έρευνα στο σπίτι και στην εργασία στενής συνεργάτιδας του  αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνη Γεωργιάδη.

Η σχετική πληροφορία επιβεβαιώθηκε από  Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ – ΜΠΕ).

Δείτε επίσης: Πληροφορίες για έφοδο της Οικονομικής Αστυνομίας σε σπίτι συνεργάτιδας του Άδ. Γεωργιάδη

Η Εισαγγελέας Διαφθοράς, η οποία χειρίζεται απευθείας την υπόθεση και θα αξιολογήσει τυχόν ευρήματα, φαίνεται πως είναι το πρόσωπο που διέταξε την έρευνα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΠΕ αλλά και του enikos.gr, ανάλογες επιχειρήσεις -με τον συντονισμό της Εισαγγελέα Διαφθοράς- θα γίνουν και σε σπίτια των συνεργατών (νυν και πρώην) των δέκα πολιτικών προσώπων που έχουν κατονομαστεί από τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες στη δικογραφία της υπόθεσης Novartis.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί