ΕΤΕ: Θα ενημερώσουμε για τυχόν εξελίξεις στην Εθνική Ασφαλιστική

Με μια λακωνική ανακοίνωση αναφορικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση της Εθνικής Ασφαλιστικής η Εθνική αρκείται να σχολιάσει ότι γνωρίζει τις εξελίξεις στο μέτωπο Exin-Calamos Family Partners και πως θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για τυχόν εξελίξεις:

«Σε συνέχεια ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και αναφορικά με την πώληση του 75% της Ανώνυμης Ελληνικής Εταιρείας Γενικών Ασφαλίσεων «Η ΕΘΝΙΚΗ» στην Exin Financial Services Holdings BV (“Exin” και η «Συναλλαγή»), η Εθνική Τράπεζα ΕΤΕ 0,00% της Ελλάδος («ΕΤΕ») ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι έλαβε γνώση χθες, μέσω αναφορών σε μέσα μαζικής ενημέρωσης, για την ύπαρξη νομικών ενεργειών κατά της Exin από την Calamos Family Partners. Η ΕΤΕ έχει υπογράψει Συμφωνία Αγοράς και Πώλησης Μετοχών με την Exin στις 28 Ιουνίου 2017. Η ολοκλήρωση της Συναλλαγής υπόκειται στη λήψη των σχετικών εγκρίσεων από την Τράπεζα της Ελλάδος και την Ελληνική Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Η ΕΤΕ θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό εφόσον λάβει γνώση τυχόν εξελίξεων που επηρεάζουν τη Συναλλαγή», καταλήγει η ανακοίνωση.

euro2day.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί