«Αδειάζει» Άδωνη ο Καρατζαφέρης με αφορμή Novartis και ΚΕΕΛΠΝΟ (Βίντεο)

Πρέπει να περίμενε καιρό ο Καρατζαφέρης για να «αδειάσει» έτσι τον Άδωνη Γεωργιάδη με αφορμή την εμπλοκή του στις υποθέσεις Novartis και ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. μεταξύ άλλων είπε: «Υπάρχουν πράγματα που θα εξεταστούν σε βάθος και εν κατακλείδι θα την πληρώσουν εκείνοι που φταίνε. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι έφνης ο κος Άδωνις Γεωργιάδης τα “έπιασε”. Αλλά άμα τα “έπιασε” να πάει μέσα». Μάλιστα, συμπληρώνει με μια «πληρωμένη» απάντηση λέγοντάς του «Άδωνη, δανεικό αυτό».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στο ΚΕΕΛΠΝΟ λέει χαρακτηριστικά: «Τώρα είναι η συζήτηση για το ΚΕΕΛΠΝΟ. Πολλά εκατομμύρια. Όταν κ. Άδωνη έδινες τα εκατομμύρια για να γίνεις πρωτοσέλιδο, αυτό είναι ιστορία και αυτά θα τα απολογηθείς και θα τα πληρώσεις. Όταν πλήρωνες για να βρίζουν αυτούς που σε βοήθησαν, αυτό είναι θέμα».

«Οι καθημερινές εμφανίσεις σε κανάλια ημετέρων έχουν ένα κόστος κύριε Γεωργιάδη. Δεν τα πλήρωσες εσύ όμως, τα πλήρωσε ο ελληνικός λαός. Αυτά θα βγουν στην επιφάνεια, θα βγει στην επιφάνεια η Novartis», κατέληξε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Δείτε το βίντεο:

Κουτί Πανδώρας

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί