“Αλλος την σκότωσε, θα μπορούσε να είναι κόρη μου” λέει τώρα ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη

Αρνείται ότι σκότωσε τη Δώρα Ζέμπερη ο δολοφόνος της, Μανώλης Σοροπίδης και επιχειρεί να στρέψει την έρευνα αλλού.

Ο Σοροπίδης, που βρίσκεται στις φυλακές Δομοκού μίλησε στον Αντ1 και δήλωσε μεταξύ άλλων ότι κατά τη μέρα του φόνου είχε το χέρι του στον γύψο ενώ ανέφερε ότι είδε μια φιγούρα ανάμεσα στα μνήματα την ώρα της πάλης με την εφοριακό.

«Ήταν δυνατή η κοπέλα, εγώ είχα το χέρι στο γύψο, δεν μπορούσα να κρατήσω το μαχαίρι να την φοβερίσω, δεν ήθελα να της κάνω κακό, όπως και της το είπα κιόλας και μου γύρισε το χέρι ανάποδα και την τραυμάτισα μόνο λίγο στο χέρι, στο δεξιό της στήθος και στο πρόσωπο λίγο. Στη δεξιά της μεριά» είπε  και πρόσθεσε:

«Περπάτησε. Και κάποια στιγμή την ώρα που προσπαθώ εγώ να σηκωθώ γιατί είχα στο χέρι μου στο γύψο σταματάει η κοπέλα και βλέπω μια φιγούρα ανάμεσα στα μνήματα, την οποία ακόμα δεν μπορώ να αναγνωρίσω, γιατί δεν έχω συνέλθει ακόμα. Είμαι ακόμα σε πολύ κακά χάλια. Και γυρνάει η κοπέλα και με κοιτάει. Με κοιτάει, εγώ σηκώνομαι και φεύγω».

Μάλιστα, δήλωσε πως επιθυμεί η έρευνα να συνεχιστεί και να δικαστούν αυτοί που την σκότωσαν.

«Η έρευνα να είναι μυστική, να συνεχιστεί. Να βρεθούν οι κατάλληλες αποδείξεις για να πάνε να κάτσουν στο σκαμνί, να δικαστούν γιατί σκοτώσανε αυτή την κοπέλα που δεν τους έφταιγε σε τίποτα» υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά «Σε διαφορετικές συνθήκες αυτή η κοπέλα θα ήταν κόρη μου. Και ό,τι κάνω τώρα και ό,τι παλεύω μόνο και μόνο για να αποδείξω σ’ αυτούς τους ανθρώπους ότι υπάρχουν κάτι τέρατα τα οποία ήθελαν από καιρό, είχαν ξανά προσπαθήσει πάλι, να κάνουν κακό στο κορίτσι. Την παρακολουθούσαν την κοπέλα. Αυτά μου τα είχε πει ο ίδιος ο και στο πρώτο ραντεβού».

Καθημερινή

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί