Συλλυπητήρια για τον θάνατο του νευροχειρούργου Β. Μαρκάκη

Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του νευροχειρούργου Βαγγέλη Μαρκάκη.

Συλλυπητήριο μήνυμα Νίκου Ηγουμενίδη:

«Αποχαιρετούμε μια σπουδαία προσωπικότητα με προσφορά στην Ιατρική και τον Άνθρωπο, τον Βαγγέλη Μαρκάκη. Ως επιστήμονας έθεσε εαυτόν στην υπηρεσία της ιατρικής επιστημονικής κοινότητας με πρωτοποριακές μεθόδους. Ο σημαντικός νευροχειρουργός Βαγγέλης Μαρκάκης, ομότιμος καθηγητής της Νευροχειρουργικής του Πανεπιστημίου Κρήτης, ιδρυτής της Νευρολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, αφήνει ως παρακαταθήκη έργο και ήθος. Συλλυπητήρια στους οικείους του».

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Κώστα Μαμουλάκη

Με θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο του νευροχειρουργού, Ομότιμου Καθηγητή του Πανεπιστημίου Κρήτης Βαγγέλη Μαρκάκη.

 Ενός εξαίρετου επιστήμονα, πρωτεργάτη της νευροχειρουργικής με τεράστια προσφορά στην ιατρική τόσο σε τοπικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο και ο οποίος είχε επιλέξει ως τόπο κατοικίας του το Δήμο μας και ειδικότερα τη Ροδιά.

 

Ο θάνατός του μας γεμίζει θλίψη, αλλά τα πολλά και σημαντικά επιτεύγματά του στην επιστήμη που με προσήλωση, συνέπεια και ευσυνειδησία υπηρέτησε επί σειρά ετών, είμαι βέβαιος ότι θα διατηρήσουν την μνήμη του αιωνία.

 

Στην οικογένεια και τους οικείους του, εκφράζω θερμά συλλυπητήρια, τόσο προσωπικώς, όσο και εκ μέρους σύσσωμης της Δημοτικής Αρχής Μαλεβιζίου.

Δείτε επίσης:

Έφυγε από τη ζωή o νευροχειρουργός Β.Μαρκάκης

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί