Στο νέο ΔΣ της ΚΕΕΕ ο Μανώλης Αλιφιεράκης

Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) εξελέγη ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλης Αλιφιεράκης κατά την ψηφοφορία που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο στην Αθήνα.

Είναι η πρώτη φορά, από το 1991, που εκπροσωπείται το Επιμελητήριο Ηρακλείου στη Διοίκηση της ΚΕΕΕ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, ο κ. Αλιφιεράκης είναι ο μόνος εκπρόσωπος των νησιωτικών Επιμελητηρίων της χώρας.

 

«Πρόκειται για μια ιδιαιτέρως τιμητική διάκριση, καθώς αναγνωρίζεται η προσπάθεια που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια στο Επιμελητήριο Ηρακλείου για ουσιαστική στήριξη των επιχειρήσεων με πρωτοβουλίες και δράσεις που έχουν βραβευθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο και αποτελούν πρότυπο για την τόνωση της επιχειρηματικής δραστηριότητας» τόνισε ο κ. Αλιφιεράκης με αφορμή την εκλογή του στην ΚΕΕΕ και συμπλήρωσε «ευχαριστώ θερμά όσους στήριξαν την υποψηφιότητά μου και ιδιαιτέρως τους Προέδρους των Επιμελητηρίων της Κρήτης, με τους οποίους συνεχίζουμε τη στενή συνεργασία για την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων – μελών μας».

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί