Ν. Τόσκας: Απόλυτα ακριβή τα στοιχεία της ΕΛΑΣ για το συλλαλητήριο

«Τα στοιχεία που δόθηκαν ήταν απόλυτα ακριβή και υπολογίστηκαν βάσει των στοιχείων που σε κάθε συγκέντρωση μετρούνται» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, απαντώντας στις επικρίσεις για τις εκτιμήσεις της ΕΛΑΣ σχετικά με τον αριθμό των συμμετεχόντων στο χθεσινό συλλαλητήριο.

Υπενθυμίζεται ότι σε χθεσινή ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία ανέφερε ότι οι συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο έφτασαν τις 140.000.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1, ο κ. Τόσκας τόνισε ότι «δεν είναι τίποτε χαλκευμένο». «Ο αριθμός είναι ακριβής και δεν έχει καμία σχέση με πολιτικές σκοπιμότητες. Είναι αριθμός που έχει βγει από τους υπηρεσιακούς παράγοντες» είπε.

Ερωτηθείς σχετικά με το γεγονός ότι στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από την ΕΛΑΣ είναι σβησμένη η ώρα και η ημερομηνία, απάντησε ότι αυτό έγινε λόγω λάθος ρυθμίσεων της κάμερας που έκανε τη λήψη. «Η ημερομηνία του βίντεο ήταν 1η Ιανουαρίου, προφανώς δεν έγινε 1η Ιανουαρίου κάποια συγκέντρωση εκεί» είπε, απαντώντας σε όσους «ψάχνουν σώνει και καλά να βγάλουν ανακριβές το βίντεο».

naftemporiki.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί