2 μονόπρακτα του Τένεσση Ουίλιαμς στο Ηράκλειο από τη Θεατρική Ομάδα του «Φάρου Τυφλών της Ελλάδος»

Η Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Κρήτης του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών σας γνωστοποιεί ότι η Θεατρική Ομάδα του «Φάρου Τυφλών της Ελλάδος», συμμετέχει στο 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Ηρακλείου Κρήτης την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 21:30.

Θα παρουσιάσει 2 μονόπρακτα του Τένεσση Ουίλιαμς, «Το πορτρέτο μιας Μαντόννας» και «Η Λαίδη Φθειροζόλ» & το «Αυγό» του Μπουρσελά στο κινηματοθέατρο Αστόρια, στην πλατεία Ελευθερίας & Ιδομενέως στο Ηράκλειο Κρήτης.

Λίγα λόγια για την ομάδα:

Το Θεατρικό Εργαστήρι του Φάρου Τυφλών της Ελλάδος ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Οκτώβριο του 2007 και αποτελείται αμιγώς από τυφλούς ενήλικες με αγάπη στη θεατρική τέχνη. Έχει στο ενεργητικό του αξιόλογες παραστάσεις, καθώς έχει ανεβάσει αποσπάσματα από κλασικά έργα, όπως: «Ο Φιλάργυρος» και «Γιατρός με το στανιό» του Μολιέρου, «Φιλουμένα Μαρτουράνο» του Εντουάρτο ντε Φίλιππο, ο μονόλογος «Γύρισα σπίτι» του Ντάριο Φο, «Τρόμος και Αθλιότητα του Γ’ Ράιχ» Μπέρτολ Μπρέχτ και άλλα πολλά.

Έχει δώσει παραστάσεις τόσο στην αίθουσα εκδηλώσεων του Φάρου Τυφλών της Ελλάδος όσο και στο Ίδρυμα Κακογιάννη, στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας, στο Βόλο κατόπιν πρόσκλησης από το Σωματείο Μάγνητες Τυφλοί, στον αύλειο χώρο της Εφορείας Αρχαιοπωλείων και Ιδιωτικών Αρχαιολογικών Συλλόγων στην Πλάκα, ενώ φιλοδοξεί να παρουσιάσει το έργο της στο ευρύ κοινό αποδεχόμενη προσκλήσεις Πολιτιστικών και Δημοτικών φορέων.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να στηρίξουμε την προσπάθεια αυτή, κυρίως για τα μέλη της θεατρικής ομάδας, που ως ερασιτέχνες της θεατρικής τέχνης, προσεγγίζουν και βιώνουν μέσα από τη διαφορετικότητά τους δημιουργικές εμπειρίες, που τις αποδίδουν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο.


Είσοδος για το κοινό: 5€.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί