Σε 4 υπουργούς η απειλητική επιστολή για το σκοπιανό

Εκτός από τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά αποδέκτες απειλών εν μέσω των διαπραγματεύσεων για το Σκοπιανό, έγιναν ακόμη σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής και ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου.

Δείτε ακόμα:

Απειλητική επιστολή έλαβε ο Ν. Κοτζιάς!- “‘Εχουμε τρεις σφαίρες για σένα” (βίντεο)

Απειλές κατά του Νίκου Κοτζιά – «Όσοι αγκαλιάζουν την ακροδεξιά ας αναλάβουν τις ευθύνες τους» σχολιάζει το Μαξίμου

Οι επιστολές, κυρίως η χειρόγραφη, βρίσκεται στο μικροσκόπιο των αστυνομικών και στα εγκληματολογικά εργαστήρια με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. να εκτιμούν ότι συνιστά μεσαίου μεγέθους απειλή.

Την πληροφορία ότι η επιστολή εστάλη και σε άλλους υπουργούς, είχε αναφέρει νωρίτερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.

«Γίνονται ενέργειες προκειμένου να αποκαλυφθεί αυτός ο οποίος έστειλε την επιστολή και γιατί αυτή είναι η ώρα που πρέπει να καταδικαστούν ακραίες ενέργειες, ενέργειες ανθρώπων της ακροδεξιάς και ενέργειες ανθρώπων που προσπαθούν να προβοκάρουν και οι οποίες ενέργειες είναι αντίθετες και με το γενικότερο κλίμα που θέλουμε όλοι να επικρατήσει, αλλά πιστεύω και με την αντίληψη που έχουν οι άνθρωποι οι οποίοι θα κατέβουν» ανέφερε ο Ν. Τόσκας.

Ο  υπουργός απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν είναι η πρώτη φορά που λαμβάνει ένας υπουργός ή βουλευτής απειλητικά μηνύματα, είπε: «Υπάρχουν επιστολές που γράφουν ότι κοινοποιούνται και σε άλλα υπουργεία και θα δούμε τι γίνεται».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί