ΕΛΑΣ: Αποτράπηκε απόδραση του βαρυποινίτη Φάμπιο Ντούσκο

Αιφνιδιαστική έρευνα πραγματοποιήθηκε τη νύχτα από αστυνομικούς της ΕΚΑΜ και της ασφάλειας στο κελί του Αλβανού βαρυποινίτη Φάμπιο Ντούσκο, μετά από εισαγγελική παραγγελία. Προηγήθηκε σχετική καταγγελία για κατοχή ακόμη και εξαρτημάτων όπλων, που ενδεχομένως να χρησιμοποιούνταν σε απόπειρα απόδρασης, ή ακόμη και σε ομηρία.

Τελικά στο κελί εντοπίστηκαν όμως δύο λάπτοπ, τα οποία μάλιστα ήταν σε … online σύνδεση! Κατά την έρευνα βρέθηκαν επίσης αυτοσχέδια μαχαίρια, κινητά τηλέφωνα, γάντζοι και άλλα αντικείμενα.

Ο Φάμπιο Ντούσκο, είχε καταδικαστεί για την απόπειρα απόδρασης ανατίναξης του μανδρότοιχου των φυλακών σύμφωνα με το σχέδιο “Γοργοπόταμος” και δήλωνε περήφανος για τη φιλία του με τους “Πυρήνες της Φωτιάς”.

Αστυνομικός, που μίλησε στο bloko.gr σημειώνει μεταξύ άλλων: “Πρώτη φορά βρίσκεται λάπτοπ στις φυλακές! Η έρευνα όπως φαίνεται απέτρεψε τελευταία στιγμή μια απόδραση…”.

Ο Ντούσκο, που υπογράφει το προφίλ του στο facebook ως “επαγγελματίας δολοφόνος” έχει αναρτήσει σε αυτό δύο επικοινωνίες μέσω Skype και οι δύο στις 30 Ιανουαρίου του 2017.

Πηγή: bloko.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί