Απειλητική επιστολή έλαβε ο Ν. Κοτζιάς!- “‘Εχουμε τρεις σφαίρες για σένα” (βίντεο)

Έχουν ληφθεί όλα τα μέρα για την αποφυγή επεισοδίων στο συλλαλητήριο διαβεβαίωσε ο υπουργός προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας ώστε να συμμετέχουν όσοι πολίτες με ασφάλεια, χωρίς να διασαλευτεί η τάξη στην πόλη.

Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε ο υπουργός ,έχουν δοθεί όλες οι εντολές για να ληφθούν όλα τα μέτρα για την αποφυγή επεισοδίων, ωστόσο και οι διοργανωτές θα πρέπει να λάβουν και αυτοί τα μέτρα τους ώστε να απομονώσουν ακροδεξιά και προβοκατόρικα στοιχεία.

Όπως ενημέρωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο Νίκος Κοτζιάς δέχθηκε χθες ανώνυμη απειλητική επιστολή ενάντια στον ίδιο και την οικογένειά του «έχουμε τρεις σφαίρες για σένα».

Ο κ. Τόσκας σημείωσε ότι «γίνεται μια προσπάθεια να επιλυθεί ένα ζήτημα τόσων χρόνων που άλλοι δημιούργησαν ενώ την ίδια ώρα, ο κ. Μητσοτάκης κάθεται στη γωνία και περιμένει να επωφεληθεί από τα συλλαλητήρια».

«Το κύριο κλίμα δεν θα καθοριστεί από ακραίες φωνές» σχολίασε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφορικά με το βίντεο με τις απειλές, ή την ανάρτηση του Ρουβίκωνα. «Υπάρχουν ποινικές ευθύνες για όσους προκαλούν φανατισμό και μιλάνε για σφαίρες και αίμα».

Αναφορικά με το πρωτοσέλιδο της ΑΥΓΗΣ στα οποίο χρέωσε διχαστικές λογικές ο δημοσιογράφος της εκπομπής ο κ. Τόσκας απάντησε ότι: «Η άποψη της κυβέρνησης είναι ότι έχουν κάθε λόγο οι άνθρωποι να διαδηλώνουν αλλά πρέπει να επιλυθεί το σοβαρό αυτό θέμα».

«Αν έχει κάνει σημαία τον Ρουβίκωνα ο κ. Μητσοτάκης ας κοιτάξει την πλάτη του και το πώς εκείνος αντιμετώπισε τα προβλήματα σε υποβαθμισμένες περιοχές» είπε συμπληρώνοντας ότι «η κυβέρνηση προσπαθεί να λύσει προβλήματα είτε πρόκειται για το «Μακεδονικό» είτε για τα Εξάρχεια και δεν τα μεταθέτει».

«Έχει αναγνωριστεί από όλους ότι η πολιτική της κυβέρνησης για τα θέματα ασφάλειας είναι στη σωστή κατεύθυνση και υπάρχουν ανακοινώσεις από το εξωτερικό, ότι είμαστε η ασφαλέστερη χώρα» πρόσθεσε ο υπουργός.

Κατ. Μπρέγιαννη – ΑΥΓΗ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί