Σύμβουλος του Ερντογάν απειλεί να «σπάσει» τα πόδια του ‘Ελληνα πρωθυπουργού αν πάει στα Ιμια (Βίντεο)

Ο γνωστός για τις γραφικές παρεμβάσεις του σύμβουλος του Ερντογάν, Γιγκίτ Μπουλούτ, «ξαναχτύπησε», αυτήν την φορά εκτοξεύοντας απειλές εναντίον της Ελλάδας μέσα από τηλεοπτική εκπομπή.

Σε παραληρηματική κατάσταση ο Μπουλούτ είπε ότι η Αθήνα θα αντιμετωπίσει την «οργή» της Τουρκίας, «χειρότερα από την Αφρίν» και θα «σπάσει τα χέρια και τα πόδια κάθε επίσημου, του πρωθυπουργού ή οποιουδήποτε υπουργού τολμήσει να πάει στα Ιμια».

Το 2016 ο Μπουλούτ είχε βάλει στο στόχαστρο τους… Ευρωπαίους μαγείρους στην Τουρκία, οι οποίοι, κατά την γνώμη του, στην πραγματικότητα είναι «κατάσκοποι».

«Τις προάλλες έβλεπα μια εκπομπή σ’ ένα τηλεοπτικό κανάλι. Ένας Άγγλος και ένας Ιταλός (…) κάνουν βόλτες από χωριό σε χωριό, μαγειρεύουν φαγητά και ανακαλύπτουν τις απολαύσεις της Ανατολίας», έλεγε ο Μπουλούτ πάλι στην τηλεόραση.

«Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει, αλλά όλες αυτές οι εκπομπές γαστρονομίας γίνονται από ξένους. Γιατί άραγε Άγγλοι, Γερμανοί, Ιταλοί ή Γάλλοι κάνουν βόλτες στα χωριά της Ανατολίας ή της Θράκης; Συγκεντρώνουν πληροφορίες», υποστήριξε απευθυνόμενος στον παρουσιαστή, ο οποίος παρέμεινε απαθής, δείγμα, αν μη τι άλλο, εξαίρετου επαγγελματισμού…

tvxs.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί