Νέο «χτύπημα» Αντώναρου κατά των «ιδεολογικών μουσαφιραίων»

Με νέα σχόλια στα social media, o πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος των κυβερνήσεων Καραμανλή κατακεραυνώνει όσους επιτίθενται σε «αυτούς που δεν (θέλουν να) πάνε στο συλλαλητήριο»

Τα σημερινά σχόλια Αντώναρου στο twitter (εδώ η χθεσινή του ανάρτηση):

Σε λιγο θα μας αποκαλέσουν απάτριδες — για να μην πω τίποτε χειρότερο — εμας που δεν (θέλουμε να) πάμε στο συλλαλητήριο. Ειναι δε οι γνωστοί. Δεν θέλω να τους ονοματίσω. ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ. Εχω όμως πολλά ράμματα για τη γούνα τους.

Και μια ξεκάθαρη απάντηση σε όλους τους προβοκάτορςς: Ειμαι υπερ συνολικής ρύθμισης του “μακεδονικού” ζητήματος. Απόλυτη προτεραιότητα έχει η εμπρακτη και διεθνως δεσμευτική παραίτηση απο αλυτρωτικές απαιτήσεις. Το θέμα του ονόματος επεται, δεν προηγείται.

Αν λυθούν προηγουμένως τα περι αλυτρωτισμου με
δεσμευτικό και μη ανατρεψιμο τρόπο, τοτε και μόνο τότε συμφωνώ για συνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό για χρήση απο όλους και έναντι όλων.

Ειναι αποκαλυπτικό αλλά έχει και γούστο να ψάχνει και να διαβάζει κανεις τι λέγανε οι ιδεολογικά ευλύγιστοι μουσαφιραίοι όχι πριν από δέκα χρόνια, αλλά πριν τέσσερα η τρία χρόνια η και μερικούς μήνες ακόμη!!!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί