Καταδίκη 22χρονου για την επίθεση σε βάρος Κρητικού επιχειρηματία

Σε πέντε χρόνια φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε ένας 22χρονος για την επίθεση σε βάρος Χανιώτη επιχειρηματία και κατοίκου της παλιάς πόλης που είχε σημειωθεί τον Σεπτέμβριο του 2014 στο παλιό λιμάνι.

Η δίκη διεξήχθη χθες στο Ρέθυμνο. Ο νεαρός καταδικάστηκε για βαριές σωματικές βλάβες ενώ η δίκη θα διεξαχθεί και σε δεύτερο βαθμό, στο Εφετείο. Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, ο 22χρονος, υπήκοος Αλβανίας, παραδέχτηκε την πράξη του για την οποία εμφανίστηκε μετανιωμένος, ζητώντας συγγνώμη από τον επιχειρηματία.
Τότε, μαζί με τον 22 χρονο ήταν ένα ακόμη άτομο το οποίο δεν έχει εντοπιστεί. Ηταν στις 13 Σεπτεμβρίου του 2014, ξημερώματα, όταν οι δύο νεαροί είχαν ξυλοκοπήσει άγρια τον επιχειρηματία που τους έκανε παρατήρηση επειδή ουρούσαν στην είσοδο της επιχείρησής του! Γείτονες ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο. Οι γιατροί διαπίστωσαν τον σοβαρό τραυματισμό του καθώς από τα κτυπήματα είχαν σπάσει και τα δύο του χέρια και τον υπέβαλαν σε χειρουργική επέμβαση, ενώ είχε παραμείνει νοσηλευόμενος στην Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου Χανίων.

Επίσης έφερε τραύματα στο κεφάλι και μώλωπες σε άλλα μέρη του σώματος.

haniotika-nea.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί