Όταν ο Λ. Αυγενάκης προβοκάρει και υβρίζει, προσπαθώντας να μας… “τρομάξει”!- To be continued… (εικόνα)

Περίεργα πράγματα, για προφανείς λόγους εσωκομματικής κατανάλωσης, σκαρφίζεται ο γνωστός γαλάζιος βουλευτής Ηρακλείου και γραμματέας της ΝΔ του Μητσοτάκη, Λευτέρης Αυγενάκης.

Με μια υβριστική και απειλητική του ανάρτηση στη σελίδα του facebook, που την κυκλοφορεί η ΝΔ στο διαδίκτυο, παρουσιάζει μια απόφαση – υποτίθεται- σε βάρος του υπεύθυνου του Candiadoc, Αλέκου Ανδρικάκη, αφήνοντας μάλιστα να φανεί ότι θα έχει και συνέπεια.

Επειδή τις μαγκιές του γαλάζιου τις έχουμε μάθει πλέον, ας μάθουμε ποια υπόθεση είναι και πώς γίνεται όχι μόνο να την έχει παραλάβει εκείνος μέσα σε μερικές ώρες από την έκδοσή της (συνήθως αυτές οι αποφάσεις των αστικών δικαστηρίων καθυστερούν): εκδόθηκε 29-1-2018, δηλαδή χθες, και ο ίδιος φέρεται να την έχει στα χέρια του το ίδιο βράδυ και να την αναρτά στο facebook, χωρίς μάλιστα να έχει επιδοθεί στον αντίδικο.

Αλλά και πάλι δεν είναι αυτό το ουσιαστικό.

Το βασικό είναι ότι ο κ. Αυγενάκης προσπαθεί να παίξει με την άγνοια και την προβοκάτσια. Χωρίς να ενημερώνει καν για ποια υπόθεση πρόκειται, εμφανίζει την απόφαση ως “θρίαμβό του”, αν και αναφέρεται σαφώς ότι η αγωγή γίνεται εν μέρει δεκτή και το δικαστήριο επιβάλλει 5.000 ευρώ, την ώρα που εκείνος σε όλες τις προσφυγές του έχει ζητήσει αποζημιώσεις από 100.000 τουλάχιστον και πάνω!

Αυτή είναι λοιπόν η “δικαίωση” (από μια άγνωστη, για μας, απόφαση).

Για όσους δεν έχουν γνώση, εκείνος νομίζει ότι μπορεί να κάνει τα πλήθη να αλαλάζουν από κομματικό φανατισμό. Και με τις κραυγές πιστεύει ότι θα κουκουλώνει την πραγματικότητα.

Εμείς λοιπόν, όταν πάρουμε την απόφαση, θα τη δημοσιεύσουμε ολόκληρη. Για να δούμε ποιοι είναι οι υβριστές και οι προβοκάτορες.

Αλλά θα ακολουθήσουν και μερικά άλλα, ακόμα πιο σοβαρά.

To be continued, όπως γράφει ο γαλάζιος βουλευτής…

Μητσοτάκηδες, άγιες οικογένειες και συστήματα μπορεί να μη μας μπρατσάρουν, αλλά πλάκα δεν κάνουμε, Λευτέρη…

Well, to be continued…

 

Candiot

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί