Η νέα προβοκάτσια από το Πρώτο Θέμα του Αναστασιάδη φτάνει μέχρι τα Σκόπια! (φωτο- βίντεο)

To Πρώτο Θέμα για άλλη μια φορά ψαρεύει στα θολά νερά της αποσταθεροποίησης με fake news ακριβώς την ώρα της συνέντευξης του ΥπΕξ στην ΕΡΤ.

«Προβοκάτσια» χαρακτήρισε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς τον κεντρικό τίτλο του Πρώτου Θέματος που ψευδώς ανέφερε ακριβώς το αντίθετο από ότι είχε πει.

«Διευκρίνισα χίλιες φορές ότι τα Σκόπια δεν μπορούν να ονομάζονται Μακεδονία». «Είναι ολοφάνερο ότι είπα ότι δεν πρόκειται να αναγνωριστεί η χώρα αυτή με το συνταγματικό της όνομα» εξήγησε ο υπουργός Εξωτερικων την ίδια ώρα στην ΕΡΤ.

Στις 23:56 το Πρώτο Θέμα έβαλε τίτλο στο κεντρικό του θέμα: «Κοτζιάς: Τα Σκόπια πρέπει να αναγνωριστούν με το συνταγματικό τους όνομα», παρόλο που επανειλημμένα ο υπουργός Εξωτερικών είχε δηλώσει το αντίθετο.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής του επισήμανε τον τίτλο του σάιτ και ο Νίκος Κοτζιάς φυσικά τον διέψευσε μιλώντας για «προβοκάτσια».

Μάλιστα λίγα λεπτά πριν την επισήμανση του δημοσιογράφου της εκπομπής της ΕΡΤ για την παραπληροφόρηση ο υπουργός Εξωτερικών δήλωνε:

«Δεν έχουμε να κάνουμε με βαφτίσια. Σήμερα έχουμε να κάνουμε με μια πραγματικότητα που δεν την διαμορφώσαμε εμείς και τη διαχειριζόμαστε με τον πιο πατριωτικά υπεύθυνο τρόπο είναι να φύγουμε από τις 140 χώρες που την αναγνωρίζουν ως Δημοκρατία της Μακεδονία και να πάμε σε μια σύνθετη ονομασία για όλες τις χρήσεις που δεν θα αφήνει αλυτρωτικά υπονοούμενα εις βάρος της Ελλάδας».

To Πρώτο Θέμα για άλλη μια φορά ψαρεύει στα θολά νερά της αποσταθεροποίησης με fake news ακριβώς την ώρα της συνέντευξης του ΥπΕξ στην ΕΡΤ.

Κατ. Μπρέγιαννη- πηγή: Αυγή

Σχετικά Άρθρα

2 Thoughts to “Η νέα προβοκάτσια από το Πρώτο Θέμα του Αναστασιάδη φτάνει μέχρι τα Σκόπια! (φωτο- βίντεο)”

  1. Kostas Kritikos

    Η αλητεία κάποιων δημοσιοκάφρων της μαύρης αντίδρασης.
    Το ζήτημα είναι τι κάνει ο αρμόδιος κύριος εισαγγελεύς˙…
    καλά ευχαριστώ;

    Κι ας μη λησμονούμε τον κομιστή-εκβιαστή
    μόνιμο κάτοικο Ελβετίας,
    ο οποίος αρνείται να πληρώσει
    τα… προστίματα που του έχουν επιβληθεί,
    και τα οποία χρειάστηκαν εννέα, ολόκληρους, μήνες(!),
    για να… καθαρογραφούν μόνο˙
    ούτε… εγκυμοσύνη να ήταν!
    Όσο γι’ αυτούς που νομίζουν
    ότι οι κρατικές Υπηρεσίες αδρανούν:
    ο εν λόγω δημοσιοκάφρος φαίνεται
    ότι η μόνη και μοναδική περιουσία την οποία κατέχει
    είναι το… το παντελόνι του!
    Στην Ελλάδα εννοείται…

  2. Anti-logos

    Μια βλακώδης ερώτηση: Αν χρωστούσα μετά από δικαστική απόφαση 5 εκατομμύρια € και δεν τα πλήρωνα, που θα ήμουν σήμερα? Ο “κύριος” αυτός πολύ καλά κάνει και συμπεριφέρεται έτσι. Την απάντηση πάντως δεν την περιμένουμε από τα κανάλια ούτε από τα Σκόπια.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί