Δύο νέες συμβάσεις υπέγραψε ο Δήμαρχος Βιάννου

Δύο νέες συμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 70.000,00 υπέγραψε σήμερα ο Δήμαρχος Βιάννου, Παύλος  Μπαριτάκης με τη  παρουσία των Αντιδημάρχων Νικήτα Γιαμαλάκη, Μανώλη Αγαπουλάκη καθώς και του επιβλέποντα μηχανικού του έργου κου Γιώργου Παπαμαστοράκη, με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.

Οι συμβάσεις αφορούν τα έργα:  Επισκευή Δηµοτικού κτιρίου της Τοπικής Κοινότητας  Μάρθας,  και  την κατασκευή μεταλλικού στεγάστρου για την προστασία των οχημάτων του πυροσβεστικού κλιμακίου Βιάννου .

Με το έργα αυτό ο ∆ήµος Βιάννου θα προχωρήσει: στην επισκευή του ∆ηµοτικού κτιρίου της πρώην Κοινότητας Μάρθας και οι  εργασίες που πρόκειται να εκτελεστούν στο κτίριο είναι:  Καθαίρεση των εξωτερικών επιχρισµάτων και αντικατάσταση τους με νέα, επεξεργασία και µόνωση της επιφάνειας των επιχρισµάτων, ελαιοχρωματισμός κτιρίου,  επιστρώσεις και διαμόρφωση του  περιβάλλοντα χώρου , καθαίρεση των  εξωτερικών κουφωµάτων και αντικατάσταση τους με  νέα εξωτερικά κουφώµατα,  μόνωση του  δώµατος, τοποθέτηση 2 νέων κλιματιστικών συσκευών  κατασκευή   εγκατάστασης ύδρευσης – αποχέτευσης, καθώς και επισκευή της υφιστάμενης ηλεκτρικής εγκατάστασης . Στο πυροσβεστικό κλιμάκιο Αμιρών θα κατασκευαστεί μεταλλικό  στέγαστρο σύμφωνα με τις υποδείξεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που θα αφορά την προστασία των πυροσβεστικών οχημάτων και εξοπλισμού του κλιμακίου .

 Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης.

Με την στήριξη και την χρηματοδότηση της Περιφέρειας Κρήτης, προχωράμε σήμερα με την υπογραφή των συμβάσεων σε δύο σημαντικές παρεμβάσεις που αφορούν την αποκατάσταση του πρώην κοινοτικού καταστήματος Μάρθας, αλλά και στην ικανοποίηση ενός πάγιου αιτήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την κατασκευή στεγάστρου προστασίας των οχημάτων και εξοπλισμού. Οι παρεμβάσεις και υλοποιήσεις των έργων θα συνεχιστούν και το επόμενο χρονικό διάστημα με σκοπό την κάλυψη αναγκών που έχει ανάγκη ο τόπος μας . Ευχαριστούμε τον  Περιφερειάρχη Κρήτης κο Σταύρο  Αρναουτάκη  για την χρηματοδότηση των έργων αυτών .

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί