Ελλάδα: Μετά τη διασκέδαση έγινε το έγκλημα – Του κάρφωσε μαχαίρι στην καρδιά

Η Σπάρτη συγκλονισμένη από την άγρια δολοφονία σε διαμέρισμα. Οι άγνωστες πτυχές του εγκλήματος αρχίζουν να αποκαλύπτονται.

Η στυγερή δολοφονία συγκλονίζει τη Σπάρτη. Για το έγκλημα στην κοινότητα Τραπεζοντή της Σπάρτης, κατηγορείται ένας 49χρονος Σλοβάκος. Ο δράστης σκότωσε έναν 51χρονο Πολωνό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, τα ξημερώματα οι δύο άνδρες άρχισαν να διαπληκτίζονται για προσωπικές διαφορές και το κακό δεν άργησε να συμβεί.

Ο 49χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι στον 51χρονο στο ύψος της καρδιάς, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.

Αμέσως μετά ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και έπειτα από επιχείρηση των ανδρών του τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, εντοπίστηκε ο 49χρονος και συνελήφθη.

Πληροφορίες για το έγκλημα στη Σπάρτη

Σύμφωνα με πληροφορίες, κοντά στο σχολείο της Τραπεζοντής, έμεναν σε κάποιο σπίτι δράστης και θύμα, οι οποίοι πιθανόν να δούλευαν υπό την επίβλεψη Ρομά.

Οι δυο άντρες φαίνεται να διασκέδαζαν, να είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και κάτω από αδιευκρίνιστα αίτια ξέσπασε καυγάς μεταξύ τους, με αποτέλεσμα ο ένας να μαχαιρώσει τον άλλον.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σπάρτης όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

ΑΠΕ ΜΠΕ,  apela.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί