Υδραυλικός παριστάνει τον γυναικολόγο και ξεγελά ολόκληρο νοσοκομείο

Ένας υδραυλικός κατάφερε το αδιανόητο στη Ρωσία, να κάνει κοτζάμ νοσοκομείο να πιστέψει πως είναι γυναικολόγος κανονικός.

Κάτι που του επέτρεψε να μπει στο εξεταστήριο και να υποβάλει αρκετές κυρίες σε γυναικολογικές εξετάσεις!

Σύμφωνα με τα ρωσικά Μέσα, οι ιθύνοντες του νοσοκομείου χρειάστηκαν «αρκετές μέρες» για να ανακαλύψουν πως αυτός ο γιατρός δεν είχε ακριβώς πτυχίο, πόσο μάλλον που ήταν και πρώην κατάδικος.

fdiohfi2

Ο 31χρονος Anton Yarin από την πόλη Περβουράλσκ έφτασε στο νοσοκομείο για να πάρει τη θέση του υδραυλικού, φόρεσε ωστόσο τη λευκή στολή και άρχισε να συστήνεται ως γυναικολόγος αρχικά, ενώ σε κάποιους είπε πως ήταν χειρουργός.

Ο υπεύθυνος της γυναικολογικής κλινικής μάλιστα Nikolay Shaydurov δήλωσε πως ο Yarin είχε μπει παλιότερα στο ίδιο νοσοκομείο ως ασθενής. «Ξέρει καλά το νοσοκομείο και γνωρίζει τα ονόματα αρκετών γιατρών. Είχε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Πιστέψαμε πως ήταν ο νέος μας γιατρός», καθώς κυκλοφορούσε με γενναιότητα στους διαδρόμους, όπως κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα.

fdiohfi3

Το νοσοκομείο δεν αποκάλυψε τι συνέβη με τους ασθενείς που εξέτασε, καθώς η αστυνομία έχει πια τον πρώτο λόγο μετά τις καταγγελίες της διοίκησης…

newsbeast.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί