Έφηβος προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τηλέφωνο με καντράν! – Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο

Θυμάστε την εποχή που δεν υπήρχαν κινητά ή λίγο παλιότερα που δεν υπήρχαν ασύρματα τηλέφωνα ή τηλεφωνικές συσκευές με κουμπιά; Όσοι έχετε γεννηθεί πριν τα μέσα της δεκαετίας το ’80 είναι βέβαιο πώς θα απαντήσετε καταφατικά. Οι υπόλοιποι μπορεί να έχετε δει τηλέφωνο με καντράν αν και είναι μάλλον δύσκολο να έχετε χρησιμοποιήσει.

Ένας νεαρός Αμερικανός ο οποίος δεν είχε ποτέ δει τέτοιο τηλέφωνο προσπαθεί να το χρησιμοποιήσει και η μητέρα του καταγράφει τις μοναδικές στιγμές. Ο νεαρός εμφανίζεται αρκετά προβληματισμένος προσπαθώντας να καταλάβει πώς λειτουργεί η συσκευή. Αφού συνειδητοποιεί ότι πρέπει να περιστρέψει το καντράν αρχίζει την προσπάθειά του.

Χωρίς ποτέ να σηκώσει το ακουστικό αρχίζει να σχηματίζει τον αριθμό με έναν ομολογουμένως παράδοξο τρόπο. Αρχίζοντας από την τελευταία θέση περιστρέφει μέχρι το δάχτυλό του να φτάσει στο επιθυμητό νούμερο!

Η δε μητέρα του ξεκαρδίζεται στα γέλια όσο τον βλέπει να προσπαθεί και κάποια στιγμή ακούγεται να του φωνάζει: «Τι θα κάνεις; Θα το γκουγκλάρεις!;»

Δείτε το απολαυστικό βίντεο που έγινε viral με εκατομμύρια προβολές:

perierga.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί