Κάτοικοι Ευαγγελισμού: Δεν έχουμε κακή συμπεριφορά απέναντι στα ζώα (Βίντεο)

Με βίντεο που δημοσίευσε στο προφίλ του ο πρόεδρος της κοινότητας του Ευαγγελισμού, κ. Μηνάς Ανδρεαδάκης, καλεί το Σύλλογο φίλων των ζώων Μινώα Πεδιάδας που κατηγορεί  τους κατοίκους του Ευαγγελισμού ότι έχουν κακή συμπεριφορά απέναντι στα ζώα. να ζητήσει συγνώμη.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτησή του:

Επίσημη Απάντηση Για την δημοσίευση του Συλλόγου φίλων των ζώων Μινώα Πεδιάδας που Κατηγορούν ( ας πούμε από λάθος πληροφόρηση ή επιπολαιότητα) τούς κατοίκους του Ευαγγελισμού ότι έχουν κακή Συμπεριφορά απέναντι Στα ζώα. Καλούμε τον σύλλογο έστω και τώρα Να μας ζητήσει Ταπεινά Συγνώμη και να αποσύρει από το διαδίκτυο τη σχετική Δημοσίευση. Εμείς θα δεχθούμε τη Συγνώμη και όλα θα είναι πάλι καλά.Μη προχωρήσουμε όμως παρακαλώ σε τίποτα άλλο,η συγνώμη είναι γενναία πράξη.ΑνδρεαδάκηςΜηνάς πρόεδρος Κοινότητας Ευαγγελισμού. Μουχτάρου Δήμου Μινώα Δήμου Μινώα Πεδιάδας
Στο βίντεο βλέπετε τη γνωστή Ρόζα που ζεί σε δική τηςΕξοχική κατοικία με όλες τις ανέσεις αυτή την εποχή είναι σε θεραπεία ,την περιποίηται η κυρία Ρένα είναι μια χαρά πρώην αδέσποτη Συμμετέχει σε όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις του χωριού και την φροντίζουμε όλοι. Το σπίτι της της το έχει παραχωρήσει ο Μουχταριανός ΙΩΣΗΦ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ που τον ευχαριστούμε από καρδιάς.Στο βίντεο βλέπουμε τη ρόζα να πηγαίνει μετά το μεσημεριανό της γεύμα για την απογευματινή της ανάπαυση!!!!!! Να είμαστε όλοι καλά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί