Το συγκινητικό “αντίο” των συμπαικτών του νεαρού Άκη που έχασε τη ζωή του κάνοντας σκι

Θλίψη και οδύνη προκάλεσε στους κόλπους του συλλόγου χάντμπολ “Φίλιππος Βέροιας”, ο θάνατος ενός αθλητή του, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα στο χιονοδρομικό κέντρο «3-5 Πηγάδια» της Νάουσας.

Πρόκειται για τον 22χρονο Άκη Ψωμιάδη, αθλητή των ακαδημιών του Φίλιππου Βέροιας. Ο άτυχος νεαρός είχε πάει χθες το βράδυ με την παρέα του για νυχτερινό σκι στο χιονοδρομικό κέντρο και από άγνωστη αιτία έπεσε πάνω σε βράχια. Το αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν μοιραίο για τον νεαρό αθλητή.

Σε ανάρτηση του, ο σύλλογος Φίλιππου Βέροιας στο Facebook γράφει: «Καλό παράδεισο Άκη, καλό ταξίδι παλικάρι μας. Θρήνος στην οικογένειά μας για τον άδικο χαμό του αθλητή μας Άκη Ψωμιάδη, γιου του παλαίμαχου αθλητή μας Δημήτρη Ψωμιάδη και αδερφού του τερματοφύλακά μας Κώστα Ψωμιάδη».

Σε ανακοίνωσή της, η διοίκηση του συλλόγου εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά της προς την οικογένεια του αδικοχαμένου αθλητή: «Ο πρόεδρος και το ΔΣ. του Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη για τον άδικο χαμό του αθλητή Άκη Ψωμιάδη. Ο Άκης Ψωμιάδης “παιδί” του συλλόγου από πολύ μικρή ηλικία στις ακαδημίες ήταν ένας λαμπρός νέος και εξαίρετος αθλητής. Ο θάνατος του σκόρπισε οδύνη και βούλιαξε σε βαρύ πένθος τον σύλλογο. Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια προς την οικογένεια του αδικοχαμένου Άκη Ψωμιάδη. Σε περιπτώσεις σαν κι αυτή δεν υπάρχουν λόγια που να περιγράφουν το μέγεθος της τραγωδίας».

Δείτε την ανάρτηση:

enikos.gr

Δείτε ακόμη:

Ελλάδα- Τραγωδία: Νεκρός 23χρονος αθλητής – Έκανε σκι εκτός πίστας

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί