Συμβόλαιο θανάτου βλέπει ο δικηγόρος της οικογένειας της 44χρονης Ειρήνης (Βίντεο)

Σίγουροι ότι ο θάνατος της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη πρόκειται για δολοφονία είναι ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας κ. Δέδες αλλά και ο δικηγόρος κ. Ταουξής μετά τη αυτοψία που πραγματοποιήσαν σήμερα Τετάρτη στο αυτοκίνητό της.

Οι δύο άνδρες πήγαν στο Αγρίνιο και στο υπόγειο του Αστυνομικού Μεγάρου εξέτασαν για πολύ ώρα το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας. Αμέσως μετά ο δικηγόρος της οικογένειας δήλωσε ότι το αυτοκίνητο «έδωσε» στοιχεία που δεν αφήνουν περιθώρια για αυτοκτονία.

«Μέχρι τώρα στηρίζαμε το ενδεχόμενο της δολοφονίας βασιζόμενοι κυρίως στη μέχρι τώρα ζωής της και στα δείγματα γραφής που έχει δώσει η άτυχη Ειρήνη Λαγούδη. Σήμερα αρχίζουμε και βάζουμε πελώρια ερωτηματικά επιστημονικής υφής για ποιο λόγο ακούστηκε η εκδοχή της αυτοκτονίας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο. Ταουξής, ενώ πρόσθεσε ότι η υπόθεση μοιάζει με ξεκαθάρισμα λογαριασμών και συμβόλαιο θανάτου. Όπως είπε ο κ. Ταουξής οι τοξολογικές εξετάσεις αναμένεται να δώσουν πολλές απαντήσεις στο μυστήριο του θανάτου της 44χρονης.

Από την πλευρά του ο κ. Δέδες δεν θέλησε να μιλήσει τα στοιχεία που έχει συλλέξει ο ίδιος, αν και τόνισε ότι θα περιμένει για να τα συγκρίνει με αυτά των πραγματογνωμόνων της πολιτείας. Μάλιστα όπως ανέφερε θα μεταβεί στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της η Ειρήνη Λαγούδη και θα επιστρέψει να ξαναδεί το αυτοκίνητο.

magnesianews.gr, βίντεο: agriniopress.gr

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί