Νέες επαφές του Χάρη Μαμουλάκη στην Αθήνα για τα μεγάλα έργα του ΕΣΔΑΚ

Στην Αθήνα βρέθηκε για μια ακόμα φορά ο Πρόεδρος του Ενιαίου Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης (Ε.Σ.Δ.Α.Κ.) Χάρης Μαμουλάκης, για επαφές και συναντήσεις με υπηρεσιακούς φορείς σχετικά με τα ενταγμένα και υπό ένταξη έργα του Συνδέσμου.

Στο επίκεντρο των συναντήσεων βρέθηκε η πορεία δημοπράτησης των ήδη ενταγμένων έργων, καθώς και όλα τα κρίσιμα έργα για τη διαχείριση των απορριμμάτων των Π.Ε. Ηρακλείου, Ρεθύμνου και Λασιθίου, όπως είναι η Μονάδα Επεξεργασία Απορριμμάτων στο Αμάρι (το μεγαλύτερο έργο στην Κρήτη, προϋπολογισμού 33 εκ. ευρώ περίπου), τα πράσινα σημεία των Δήμων – μελών του Ε.Σ.Δ.Α.Κ., η Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων στη Σητεία, οι Σταθμοί Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, καθώς και άλλα έργα που οι προτάσεις τους βρίσκονται στο τελικό στάδιο αξιολόγησης.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Ενιαίου Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης (Ε.Σ.Δ.Α.Κ.) Χάρης Μαμουλάκης ανέφερε: «Με προγραμματισμένες και προσεκτικά μελετημένες ενέργειες, κινούμαστε βήμα – βήμα στο να υλοποιήσουμε το στρατηγικό σχεδιασμό του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. και είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι θα έχουμε αίσια έκβαση και στα προς ένταξη έργα που έχουμε υποβάλει. Στα έργα δηλαδή εκείνα που εντάσσονται στον Περιφερειακό Σχεδιασμό Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης, δίνουν λύσεις σε ολόκληρες Περιφερειακές Ενότητες και εκσυγχρονίζουν τον τρόπο διαχείρισης των απορριμμάτων του τόπου μας.

Φυσικά και συνεχίζουμε να παρακολουθούμε από κοντά την όλη διαδικασία και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης αλλά και όλους τους συναρμόδιους φορείς, συνεχίζουμε την προσπάθεια μέχρι τέλους.

Με την ευκαιρία, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη του Υ.ΜΕ.ΠΕΡ.Α.Α. για την άριστη διάθεση συνεργασίας και – για μια ακόμα φορά – να συγχαρώ τα στελέχη του Ε.Σ.Δ.Α.Κ., που παρά τον μεγάλο φόρτο εργασίας καταφέρνουν να ανταποκρίνονται με επιτυχία στις προκλήσεις και να συμβάλλουν καθοριστικά στο να είναι ο Ε.Σ.Δ.Α.Κ. έτοιμος με τις προτάσεις του, στο να αλλάξει το περιβαλλοντικό αύριο του τόπου μας».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί