Κατέρρευσε άλλος ένας «μύθος» της ΝΔ στην Εξεταστική για την υγεία (Ζωντανή μετάδοση)

Κατέρρευσε άλλος ένας «μύθος» της ΝΔ στην Εξεταστική Επιτροπή για την υγεία. Εδώ και λίγες εβδομάδες η ΝΔ ισχυρίζεται ότι η νυν διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ δεν εκτέλεσε απόφαση του Διοικητικού Δικαστηρίου η οποία ζητούσε να σταματήσει να εκτελεί καθήκοντα φύλαξης η εταιρεία σεκιούριτι – υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία σεκιούριτι έχει επιλεγεί επί κυβέρνησης ΝΔ πριν από το 2010.

Μάλιστα η ΝΔ απειλούσε ότι η υπόθεση αυτή θα έχει συνέχεια στη δικαιοσύνη και υπαινισσόταν σχέσης της διοίκησης Ρόζενμπεργκ και της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας με την εταιρεία.

Σήμερα όμως ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Λάππας κατέθεσε έγγραφο του ΚΕΕΛΠΝΟ το οποίο τον Σεπτέμβριο του 2017 – και μάλιστα μόλις μία εβδομάδα μετά την απόφαση του Διοικητικού Δικαστηρίου – ζητούσε από την Αστυνομία να διαθέσει προσωπικό για την φύλαξη του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Η αποκάλυψη του εγγράφου που εξέθετε την ΝΔ προκάλεσε εκνευρισμό και φωνές από την πλευρά των βουλευτών της ΝΔ και ιδιαίτερα του Γιώργου Γεωργαντά.

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση την συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για τα σκάνδαλα στο χώρο της υγείας. Εξέταση Αθηνάς Οικονόμου.

Αυγή

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί