Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Ιωάννη

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Π.Σ. Αγίου Ιωάννη Ηρακλείου, στο χώρο του Συλλόγου στην «ροτόντα» του Πανεπιστημίου.

Μέλη και φίλοι του Συλλόγου τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Σε ατμόσφαιρα ζεστή και φιλική ανταλλάξαμε ευχές για το νέο χρόνο. Ο πατέρας Κωνσταντίνος της ενορίας μας τέλεσε τον αγιασμό και ευλόγησε την βασιλόπιτα. Το μέλος μας κ. Πόπη Μπορμπουδάκη ως εκπρόσωπος του ΕΣΔΑΚ έκανε μια σύντομη ενημέρωση για την μείωση της χρήσης πλαστικών τσαντών. Στη συνέχεια ο πρόεδρος του πρώτου Πολιτιστικού Συλλόγου του προαστίου μας κ. Αθ. Κατσαβούνης αναφέρθηκε στην δημιουργία του Συλλόγου «Μητέρα». Ακολούθησε προβολή φωτογραφικού υλικού από την καθημερινή ζωή των  κάτοικων του Αη Γιάννη περασμένων ετών και η βραδιά έκλεισε με μουσική και τραγούδι από τον μαέστρο της χορωδίας μας Μανόλη Κανακάκη, τον υπεύθυνο του τμήματος αρμονίου Λεωνίδα Πεπονάκη και μέλη της χορωδίας «Ερωδιός». Όλοι μαζί τραγουδήσαμε αγαπημένες μελωδίες με ρεπερτόριο που επιμελήθηκε ο κ. Μίμης Μανουσάκης.

Ο τυχερός της βραδιάς ήταν ο κ. Λεωνίδας Πεπονάκης.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι πήραν συμβολικά από μια επαναχρησιμοποιούμενη τσάντα, προσφορά του ΕΣΔΑΚ.

Στο χώρο εκτέθηκαν τα έργα των μαθητών του παιδικού τμήματος της ζωγραφικής.

Ευχαριστούμε τα μέλη και τους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς επίσης τους μουσικούς μας, τα μέλη της χορωδίας μας και τις κυρίες που ετοίμασαν τον πλούσιο μπουφέ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί