Ανήλικοι κουκουλοφόροι με ρόπαλα και σιδηρογροθιές εισέβαλαν σε Γυμνάσιο (Βίντεο)

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στις 12:15 σε σχολείο στο Μενίδι, όταν πέντε ανήλικοι, ηλικίας περίπου 15 και 16 ετών, εισέβαλαν στο προαύλιο πηδώντας την περίφραξη, ενώ φορούσαν κουκούλες και κρατούσαν ρόπαλα και σιδηρογροθιές, με σκοπό να επιτεθούν σε μαθητές.

Οι ανήλικοι έγιναν αντιληπτοί από τον διευθυντή, ο οποίος κλείδωσε την πόρτα του κτιρίου.

Ο ένας από τους ανήλικους, όμως κατάφερε να φτάσει σκαρφαλώνοντας στον πρώτο όροφο, και από ανοιχτό παράθυρο που βρήκε, μπήκε σε μία αίθουσα, της οποίας η πόρτα ήταν κλειδωμένη.

Σύμφωνα με την πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αχαρνών, Γ. Ευθυμιάδου, η οποία μίλησε στο Καλημέρα Ελλάδα, «οι μαθητές ήταν από άλλο σχολείο και είχαν διαφορές με μαθητές από το σχολείο στο οποίο εισέβαλαν.

Ο αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Αχαρνών, μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα, ανέφερε πως «τέτοια περιστατικά χαρακτηρίζουν το Μενίδι», καθώς γίνονται συνέχεια.

Αναφέρθηκε μάλιστα ακόμα και σε απαγωγή μαθητή από το σχολείο, αλλά και περιστατικά με πυροβολισμούς με μαθητές τραυματίες, μετά το θάνατο του μικρού Μάριου.

«Η κατάσταση έχει ξεφύγει, όμως το πρόβλημα δεν λύνεται», τόνισε ο ίδιος, ζητώντας από την Πολιτεία να λάβει μέτρα. Απηύθυνε μάλιστα έκκληση στον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Παιδείας, τονίζοντας ότι οι παραβάτες βλέπουν την ατιμωρισία, με αποτέλεσμα να δρουν ανεξέλεγκτα.

Οι τέσσερις από τους πέντε συνελήφθησαν.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

enikos.gr

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί