Πρόσκληση σε επιστημονική μετεκπαιδευτική παιδιατρική ημερίδα

Η Παιδιατρική Κλινική και η Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Βενιζέλειου Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου διοργανώνουν για 16η χρονιά την ετήσια Επιστημονική Μετεκπαιδευτική Παιδιατρική Ημερίδα, που θα πραγματοποιηθεί στις 10/2/2018 στο Συνεδριακό Χώρο της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας (Λ. Ικάρου 5) στο Ηράκλειο Κρήτης.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι για πρώτη χρονιά φέτος αποφασίστηκε η πρώτη συνεδρία της ημερίδας (10.00-12.00 πμ) να είναι ελεύθερη για το κοινό.

Πέντε εξέχοντες επαγγελματίες υγείας από όλη την Ελλάδα, θα αναπτύξουν θέματα κοινού παιδιατρικού ενδιαφέροντος, όπως τα Δικαιώματα του Παιδιού στην Υγεία, η Διαχείριση του Άγχους των Γονέων με Παιδί με Χρόνιο Νόσημα και τα Γενόσημα Φάρμακα.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται επίσης στην ηλικιακή ομάδα των Εφήβων, όπου θα συζητηθούν ζητήματα όπως Οι Μεταβολές  που Επισυμβαίνουν κατά την Εφηβεία, καθώς και το ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα της Σεξουαλικής Ταυτότητας και του Σεξουαλικού Προσανατολισμού των Εφήβων.

Με ιδιαίτερη χαρά απευθύνουμε την πρόσκλησή μας τόσο σε επαγγελματίες υγείας, όσο και σε γονείς και εκπαιδευτικούς οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν ερωτήσεις στους ειδικούς μετά το πέρας της συνεδρίας.

Ακολουθούν συνημμένα η αφίσα και το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας.

Παρακαλούμε να κοινοποιήσετε την ανακοίνωση και το πρόγραμμα της ημερίδας προς όλους τους ενδιαφερόμενους.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τις ενέργειές σας.

Η οργανωτική επιτροπή της ημερίδας

Αγγελική Τζαγκαράκη

Παιδίατρος

Επιμελήτρια Β

Παιδιατρική Κλινική

Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου

 

τηλ 2810368338

κινητό 6974610674

 

Κωνσταντίνα Σκοπέτου

Παιδίατρος- Νεογνολόγος

Επιμελήτρια Β

Παιδιατρική Κλινική

Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου

τηλ 2810368338

κινητό 6937667057

 

email: pediatriki.venizeleio@gmail.com

Fax: 2813408342

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί