Συμμετέχει στην απεργία της ΑΔΕΔΥ ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών “Νίκος Καζαντζάκης”

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών “Νίκος Καζαντζάκης”, μέσω της οποίας γνωστοποιεί ότι θα συμμετάσχει στην απεργιακή συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ την Δευτέρα 15/1/2018 στις 11:30 π.μ. στην πλατεία Ελευθερίας.

Αναλυτικά, στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

Ο Σύλλογος  Εκπαιδευτικών  Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού  Ηρακλείου  ΄΄ Νίκος Καζαντζάκης ΄΄   με αφορμή την ψήφιση την προσεχή Δευτέρα, 15 του Γενάρη, από τη Βουλή, του πολυνομοσχεδίου, που περιλαμβάνει τα 70 προαπαιτούμενα της 3ης αξιολόγησης, μεταξύ των οποίων προβλέπει:

 

  • Επαναφορά της απαράδεκτης τροπολογίας Αχτσιόγλου για τον περιορισμό του δικαιώματος στην απεργία, για το οποίο τόσοι αγώνες και θυσίες έχουν γίνει από τους εργαζόμενους.
  • Μαζικές συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων.
  • Μείωση των συντάξεων έως και 40% για νέους και παλιούς ασφαλισμένους (3.000.000 συνταξιούχοι) με τον Νόμο Κατρούγκαλου (Ν. 4387/2016).
  • Μείωση του αφορολόγητου από τα 9.600 ευρώ στα 5.681 ευρώ, που συνεπάγεται 700 ευρώ μείον τον χρόνο στις αποδοχές των εργαζομένων και των συνταξιούχων.
  • 7.Αύξηση της φορολογίας, μέσω της κατάργησης του 1,5% έκπτωσης φόρου, καθώς και αυξήσεις στις εισφορές για τον ΕΟΠΥΥ.

 

                                                                       αποφασίζει

να συμμετέχει στην 4ωρη διευκολυντική στάση εργασίας ( 8:00 π.μ.-12:00 μ.μ.) που έχει κηρύξει η ΔΟΕ και στην τρίωρη στάση εργασίας που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ (12:00 μ.μ. – τέλος ωραρίου) για τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου.

 

Αγωνιζόμαστε για να μην ψηφιστούν τα προαπαιτούμενα της 3ης αξιολόγησης

 

Συμμετέχουμε δυναμικά στην απεργιακή κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ

την Δευτέρα 15/1/2018   με απεργιακή συγκέντρωση   στις 11:30 π.μ. στην πλατεία Ελευθερίας

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί