Ν. Ηγουμενίδης: «Διασφάλιση του νυν αεροδρομίου Ηρακλείου ως στρατηγικής πύλης εισόδου εκατομμυρίων τουριστών στη χώρα μας»

Την διασφάλιση της έγκαιρης υλοποίησης των εργασιών που ήδη «τρέχουν» στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου επεσήμανε ο βουλευτής Ηρακλείου και συντονιστής της ΕΠΕΚΕ Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης στα πλαίσια ολοκληρωμένης επίσκεψης του σε όλους τους χώρους όπου εκτελούνται τα έργα στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Ο Νίκος Ηγουμενίδης συζήτησε εκτενώς με τον αερολιμενάρχη Γιώργο Πλιάκα την διασφάλιση της άμεσης και έγκαιρης ολοκλήρωσης των έργων που εκτελούνται για την καλύτερη εξυπηρέτηση του συνεχώς αυξανόμενου επιβατικού κοινού στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, ώστε το «Νίκος Καζαντζάκης» να είναι έτοιμο να υποδεχτεί τη νέα τουριστική περίοδο.
ηγουμενίδας- πλιάκας 2

Ο Νίκος Ηγουμενίδης μετέφερε παράλληλα λεπτομέρειες από τις επαφές του με το Υπουργείο Τουρισμού για την υιοθέτηση από το Υπουργείο της πρότασης για σύσταση Γραφείου υποστήριξης του αερολιμένα Ηρακλείου “Νίκος Καζαντζάκης”, δηλαδή  της προώθησης του αιτήματος της αναγκαίας ξεχωριστής δομής τόσο για τη στελέχωση με έμπειρο προσωπικό, όσο και για την καθημερινή υποστήριξη της επιβατικής και τουριστικής κίνησης του Αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης», επιλύοντας μεταξύ άλλων και ζητήματα καθυστέρησης πτήσεων. Το παραπάνω αίτημα ενσωματώνεται στο υπό κατάθεση νομοσχέδιο του Υπουργείου Τουρισμού.

Τέλος, συζητήθηκε και ο σχεδιασμός ολοκληρωμένης δομής υγείας του αεροδρομίου (ιατρείο, φαρμακείο, χώρος ανάπαυσης προσωπικού, αίθουσα βραχείας νοσηλείας, σταθμός ΕΚΑΒ), ενώ ο Νίκος Ηγουμενίδης μετέφερε με την ευκαιρία πλευρές των τελευταίων συζητήσεων και επαφών του με τα συναρμόδια Υπουργεία, αλλά και δεσμεύτηκε να παρέμβει για συγκεκριμένες πτυχές του αεροδρομίου, με στόχο την ενίσχυση του νυν αεροδρομίου Ηρακλείου ως στρατηγικής πύλης εισόδου εκατομμυρίων τουριστών στη χώρα μας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί