Με τον Γ. Πλακιωτάκη η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου

Στην Σητεία πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου ΚΑΡΤΣΑΚΗ Γεωργίου και του Γεν. Γραμματέα ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ Μιχαήλ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου, με τον τ. Πρόεδρο και νυν Βουλευτή Λασιθίου της Νέας Δημοκρατίας, Πλακιωτάκη Ιωάννη.

Η ανακοίνωση της Ένωσης:

   Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του, τον ενημερώσαμε για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικοί και οι Αστυνομικές Υπηρεσίες του Λασιθίου, λόγω της μεγάλης έλλειψης προσωπικού και η κατάσταση θα γίνει εντονότερη τους καλοκαιρινούς μήνες αν άμεσα δεν ενισχυθούν καθώς αυξάνονται οι υπηρεσιακές ανάγκες, λόγω της άφιξης του μεγάλου αριθμού τουριστών και κρουαζιερόπλοιων που επισκέπτονται το Νομό μας, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται, σε μεγάλο βαθμό το αστυνομικό έργο. Επίσης του θέσαμε το πρόβλημα των κτιρίων στα οποία στεγάζονται οι Αστυνομικές Υπηρεσίες του Αγίου Νικολάου, της Ιεράπετρας, της Σητείας και του Αστυνομικού Σταθμού Οροπεδίου Λασιθίου, που χρίζουν άμεσης αντιμετώπισης ώστε να πληρούν όσο το δυνατό, τις απαραίτητες προδιαγραφές, για την εξυπηρέτηση των πολιτών αλλά και την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας του αστυνομικού προσωπικού. Τέλος ύστερα και από δικές του ερωτήσεις και ενδιαφέρον, τον ενημερώσαμε σχετικά με τις νέες αλλαγές της διαδικασίας για την παροχή καυσίμων των υπηρεσιακών μας οχημάτων, όπου καλείται ανειδίκευτο προσωπικό να ανταπεξέλθει να βγάλει εις πέρας χρονοβόρους διαγωνισμούς που απαιτούν ειδικές γνώσεις και αρκετά μεγάλη εμπειρία.      

        Ο κ. Πλακιωτάκης με ενδιαφέρον άκουσε τα όσα του είπαμε και εξέφρασε την διάθεση του να γίνει αρωγός των προσπαθειών και των προτάσεων της Ένωσής μας, ώστε να επιλυθούν τα προβλήματα που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί