Εισαγγελική έρευνα για τις μπαλοθιές στην κηδεία Μητσοτάκη με εντολή Αυγενάκη (φωτο-βίντεο)

Εισαγγελική έρευνα για τους πυροβολισμούς στην κηδεία Μητσοτάκη, μετά από εντολή του γραμματέα της ΝΔ και βουλευτή Ηρακλείου, Λευτέρη Αυγενάκη, είναι σε εξέλιξη. Η έρευνα γίνεται μετά το αποκαλυπτικό δημοσιεύματα του Candia, που παρουσίασε τα σχετικά βίντεο.

Δείτε: Απίστευτο βίντεο με τον Λ. Αυγενάκη να δίνει εντολή στους άνδρες με τα μαύρα πουκάμισα να πυροβολούν στην κηδεία Μητσοτάκη!

aygen-

Η έρευνα σχετίζεται με το αν όντως έπεσαν πυροβολισμοί όχι μόνο ενώπιον πολιτικών προσώπων, αλλά και με την εντολή του γραμματέα της ΝΔ. Ας θυμηθούμε τα γεγονότα.

Όπως γράφαμε στις 2 Ιουνίου 2017, ο Λευτέρης Αυγενάκης “ήταν εκείνος που έδωσε την εντολή στους άνδρες με τα μαύρα πουκάμισα να αρχίσουν τις ριπές στη χθεσινή κηδεία του πρώην πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη! Για την ακρίβεια, πήρε την εντολή από τον λυράρη Κονταρό, τη μετέφερε στους άνδρες με τα όπλα (καμιά σχέση με το άγημα που απέδωσε τιμές) κι εκείνοι άρχισαν να πυροβολούν!”

aygen-2

Το “έθιμο”, που και σε χαρές και σε λύπες έχει προκαλέσει τόσα αιματηρά περιστατικά στην Κρήτη και πριν μερικές χρόνια υπήρξε πανελλαδική κινητοποίηση για να σταματήσει πλέον, φαίνεται ότι δεν προκαλεί κάποια απέχθεια στον γραμματέα της ΝΔ…

Ο κ. Αυγενάκης, αφού πήρε καλή θέση απέναντι από τις κάμερες, ενώ έλεγαν μαντινάδες Κονταρός και Ζωιδάκης….

αυγεν -kl 1

… σκούπισε τα δάκρυά του μπροστά στο πανελλήνιο…

αυγεν- κλ

 

…. πήρε την εντολή από τον Κονταρό να αρχίσουν οι “μπαλοθιές”….

αυγεν 1

 

…. τη μετέφερε με τη σειρά του στους άνδρες με τα μαύρα…

αυγεν 2

… κι άρχισε το “πανηγύρι”….

αυγεν 3

Δείτε τις σκηνές στα βίντεο (γύρω στο 1.55″ )

 

zarpanews

 

 

eparxies.gr

 

 flashnews

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί