Εξιχνιάστηκε υπόθεση μαστροπείας στην Κρήτη

Εξιχνιάστηκε, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση στοιχειών και στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, υπόθεση μαστροπείας στα Χανιά.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν σήμερα στην πόλη των Χανίων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, 38χρονη Ελληνίδα ιδιοκτήτρια του καταστήματος  και ακόμη τρείς γυναίκες υπάλληλοι του καταστήματος (25χρονη ελληνίδα και δύο αλλοδαπές υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 24 και 26 ετών), κατηγορούμενες για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μαστροπείας και εργασίας χωρίς πιστοποιητικά υγείας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Όπως διαπιστώθηκε στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης μαστροπείας η 38χρονη, ως ιδιοκτήτρια καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, εξωθούσε στην πορνεία και διευκόλυνε την 24χρονη αλλοδαπή υπήκοο Βουλγαρίας, να εκδίδεται έναντι προκαθορισμένης αμοιβής.

Ειδικότερα ως προς την εξιχνίαση της υπόθεσης, την 12.01.2018 πρώτες πρωινές ώρες αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, μετέβη στο κατάστημα προσποιούμενος τον πελάτη, όπου η 24χρονη κατηγορούμενη  του πρότεινε ερωτική συνεύρεση έναντι χρηματικού ποσού.

Μετά την καταβολή του χρηματικού ποσού (το οποίο ήταν προσημειωμένο), ακολούθησε η σύλληψη των δραστών.

Κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των εκατό πενήντα (350) ευρώ, εκ των οποίων και τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα .

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί