Υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας της ΝΟΔΕ Χανίων ο Χάρης Παπαδάκης

Με απόφαση του γραμματέα οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας κ. Στέλιου Κονταδάκη, τα καθήκοντα του υπεύθυνου στον τομέα στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας  Χανίων, έχει αναλάβει ο κ. Χάρης Παπαδάκης, σύμφωνα με ανακοίνωσή της.

Σύντομο Βιογραφικό σημείωμα Παπαδάκη Χάρη

Ο Χάρης Παπαδάκης γεννήθηκε στα Χανιά το 1975 και είναι υποδιευθυντής του Δ.Ι.Ε.Κ. Αποκορώνου.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στις Τηλεπικοινωνίες από το τμήμα Η.Μ.Μ.Υ του Πολυτεχνείου Κρήτης και υποψήφιος διδάκτωρ στη σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στις μεθόδους ανάλυσης δεδομένων, στην ανάπτυξη μοντέλων  πρόβλεψης και στην μελέτη της επίδρασης των ομάδων συμφερόντων στις οικονομίες των χωρών.  Έχει συμμετάσχει σε αρκετά διεθνή συνέδρια, ενώ ερευνητικές του εργασίες έχουν δημοσιευθεί σε διεθνή περιοδικά.

Άρθρα του έχουν δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. Συμμετέχει ενεργά σε διοικητικά συμβούλια οργανισμών και συλλόγων  της πόλης των Χανίων.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί