Ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη μιλά μέσα από την φυλακή: Εγώ την τραυμάτισα, άλλοι την εκτέλεσαν (Βίντεο)

Περιπλέκεται η υπόθεση της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη, καθώς σε συνέντευξή του ο Μανώλης Σοροπίδης, ο καθ΄ ομολογίαν δολοφόνος της εφοριακού υποστηρίζει ότι εκείνος απλώς την τραυμάτισε στο χέρι, όμως άλλοι την εκτέλεσαν.

«Η ουσία είναι ότι εγώ την τραυμάτισα λίγο την κοπέλα στο χέρι και την κοπέλα από εκεί που έφυγε την εκτελέσανε, γιατί έτσι το είχανε στήσει το σκηνικό» δήλωσε στο STAR μέσα από τις φυλακές Δομοκού.

«Θέλανε την κοπέλα να την φάνε από την αρχή αυτοί που είναι και τους έχω δώσει και ονομαστικά και γι΄ αυτό θα κατέβω κιόλας, εγώ έρχομαι με μεταγωγή, την Τρίτη θα βρίσκομαι και για να μου τους φέρει να τους αναγνωρίσω, την εγκληματική οργάνωση αυτή και να δείξω ότι αυτά τα φάρμακα που παίρνουν και έχουν διαρρεύσει στην αγορά, τα τζιχάντ, που παίρνανε και μου δίνανε εμένα…» είπε ο καθ΄ ομολογίαν δολοφόνος της εφοριακού.

«Εγώ την τσάντα της κοπέλας την πήρα εκεί που καθόταν στο μνήμα. Η κοπέλα έφυγε από μένα κανονικά, περπατούσε και έφυγε και πήγε μεγάλη απόσταση και της κόψανε το δρόμο και την εκτελέσανε γιατί ήθελαν από την αρχή αυτό να καταφέρουν» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο τα χτυπήματα με μαχαίρι που επέφεραν τον θάνατο της 32χρονης εφοριακού, τα κατάφεραν δύο άλλοι άνδρες, ο Χάρης και ο «Ψηλός». Δεν αποκαλύπτει όμως την ταυτότητα τους.

Στην ερώτηση αν την σκότωσαν άλλοι, ο Σοροπίδης είναι κατηγορηματικός: «Βέβαια, βέβαια. Αυτοί που μου είχαν πει για να της πάρω την τσάντα. Αλλά θέλανε να κόψω εγώ την κοπέλα, γιατί θα μ΄ έπιανε αναγκαστικά και θα είχα το DNA της επάνω μου, αν δεν με πιάνανε μέσα στο νεκροταφείο, ώστε να βγουν αυτοί καθαροί, γιατί θα είχα σίγουρα το DNA της επάνω μου. Με στείλανε μετά το κινητό της να το πάω σε ένα μαγαζί, το οποίο είχε κάμερες, ήταν για δεύτερη φορά σίγουροι ότι θα πιάνανε εμένα».

«Αυτοί το κάνανε με μαχαίρι. Είναι χασάπηδες, την κοπέλα την εκτελέσανε, γιατί τους ήταν εμπόδιο. Τους είχε κάνει μεγάλη ζημιά, γιατί οι πελάτες τους ήταν μεγάλου κύρους και μεγάλα ονόματα, τα οποία δεν μ΄ ενδιαφέρει εμένα, μου είχαν πει» επεσήμανε.

«Αυτοί εξαφανιστήκαν. Κάποια στιγμή εμφανίστηκαν γιατί θέλανε τα πέντε ευρώ πίσω, γιατί ο ένας μου είπε τη συνάντησε την κοπέλα πριν να γίνει το κακό, τη συνάντησε την κοπέλα στο δρόμο και της ζήτησε να του κάνει ψιλά και της έδωσε πέντε ευρώ και εκείνη του έδωσε ψιλά για να τα βάλει δήθεν στην εκκλησία. Και με απείλησε κιόλας ότι θέλει τα πέντε ευρώ πίσω, γιατί σίγουρα τα πέντε ευρώ είχαν το DNA του πάνω» είπε καθ΄ομολογίαν δολοφόνος .

«Να με συγχωρέσει η οικογένειά της, δε μπορούν το καταλαβαίνω. Εγώ ο ίδιος δε συγχωρώ τον εαυτό μου που έγινα αιτία και έγινε ένα τέτοιο γεγονός, αλλά θα κάνω τα πάντα για να καθίσουν στο σκαμνί αυτοί που την εκτέλεσαν. Θα κάτσουν και θα το πληρώσουν αυτό, γιατί η κοπέλα δεν έφταιγε σε τίποτα. Το μόνο που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι έκανε τη δουλειά της σωστά και αυτοί ήθελαν να την εκτελέσουν».

Δείτε το βίντεο του STAR με το πρώτο μέρος της συνέντευξης του φονιά της Δώρας:

Ισχυρίζεται πως μέσα στην τσάντα της κοπέλας υπήρχε στικάκι με επιβαρυντικά στοιχεία για τον ηθικό αυτουργό: «Ναι στικάκια είχε μόνο που δεν είχε σκληρό δίσκο μέσα και εγώ έχω δώσει, γιατί το κράτησα κρυφά από αυτούς, αντί για ψεύτικα αποκαΐδια, τους έδωσα στάχτη από μπαλέτες, όταν ξανασυναντήθηκα μαζί τους και τα αποκαΐδια έδωσα και σχεδιάγραμμα που είναι για να τα μαζέψει το Ανθρωποκτονιών, μήπως βρει κανένα DNA δικό τους μέσα. Καταλάβατε;».

«Ήθελαν να τη βγάλουν από τη μέση για κάτι πελάτες πλούσιους που είχε ο ένας που τους δημιούργησε πρόβλημα και τους είχε κάνει μεγάλη ζημιά. Και μου την κακολογούσαν την κοπέλα, για να μου φτιάξουν εμένα την ψυχολογία. Και να σας πω και κάτι άλλο, το οποίο δεν ξέρει και κανένας και το ξέρει μόνο ο κύριος Ανακριτής. Εγώ πώς μπορούσα να τη σκοτώσω την κοπέλα, με το χέρι στο γύψο;» προσθέτει.

Σε ερώτηση, αν είχε τότε το χέρι του στον γύψο, ο δράστης απάντησε: «Βεβαίως, από τα δάχτυλα και τον αντίχειρα ειδικά, το οποίο αποδεικνύεται και από τα παρών που έδωσα και αναφέρω αστυνομικούς για μάρτυρες, οι οποίοι δεν πατάνε τον όρκο τους και το λέω γιατί υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που το λέω αυτό, καταλάβατε;».

«Την πρώτη δοκιμή μου την κάνανε στο πρώτο ραντεβού που είχαμε εκεί πέρα, κάτι χαρτάκια με σκόνη μέσα και μετά μου δίνανε και μεταμφεταμίνη, γιατί τους είπα εγώ ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο στην κοπέλα, γιατί εκείνοι μου προτείνανε μαχαίρι και τους λέω εγώ δεν μπορώ να το κάνω με μαχαίρι…» εξηγεί.

Το σκηνικό της παρακολούθησης που περιγράφει ο Σοροπίδης θυμίζει αστυνομική ταινία. Όπως λέει, οι δύο αυτουργοί χρησιμοποιούσαν κάλυψη στα μυστικά ραντεβού τους: «Ο ένας μου ερχόταν στο σπίτι με περούκα. Όταν τον συνάντησα στην Ευελπίδων την πρώτη φορά φόραγε άλλη περούκα. Είναι συγκεκριμένοι και είναι, τι να σας πω; Την παρακολουθούσαμε από το πρώτο ραντεβού και μετά, γύρω στο ενάμιση, ένα μήνα, όχι στη δουλειά καις το σπίτι, μόνο στο νεκροταφείο».

Δείτε το βίντεο του STAR με το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του φονιά της Δώρας:

star.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί