Νεκρός στο κελί του βρέθηκε ο δράστης της άγριας δολοφονίας στο Περιστέρι

Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί της Πρωτοχρονιάς, ο 45χρονος που σκότωσε την 51χρονη σύντροφό του στο Περιστέρι, στις 20 Ιουλίου 2017.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο δράστης, ο οποίος κρατούνταν στις φυλακές Κορυδαλλού βρέθηκε σε κώμα, ενώ ο Αλβανός συγκρατούμενός του είχε κόψει τις φλέβες του.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο των φυλακών, όπου ο 45χρονος άφησε την τελευταία του πνοή. Στη συνέχεια, ο Αλβανός κατέθεσε ότι έκαναν χρήση ηρωίνης και ο ίδιος αναγκάστηκε να κόψει τις φλέβες του για να μην πέσει κι αυτός σε κώμα.

Ο νεκρός κρατούμενος ήταν ο άνθρωπος που είχε σκοτώσει τη σύντροφό του σε μια έξοδό του από το Δαφνί, επειδή εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν. Το έγκλημα ομολόγησε τηλεφωνικά στον ψυχίατρό του ο οποίος και ειδοποίησε τις αρχές. Σύμφωνα με μαρτυρίες, και τότε είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Η άτυχη γυναίκα τον είχε γνωρίσει όταν εργαζόταν στο Δαφνί ως καθαρίστρια. Ο 45χρονος ήταν τρόφιμος στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί έπειτα από τη δολοφονία προ μερικών ετών και της συζύγου του, την οποία επίσης σκότωσε επειδή του ζήτησε να χωρίσουν.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί