Ελλάδα: Τραγικός επίλογος για τη 44χρονη μητέρα τριών παιδιών

Το αποτέλεσμα της νεκροτομής που θα διενεργηθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας, αναμένεται να δώσει απαντήσεις στα αίτια του θανάτου της 44χρονης, από την Κατοχή Οινιάδων Μεσολογγίου, η οποία βρέθηκε νεκρή στο τέρμα ενός χωματόδρομου, κοντά στην λίμνη Τριχωνίδα, στην Αιτωλοακαρνανία. ‘Ολα τα ενδεχόμενα παραμένουν, για την ώρα, ανοικτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα, η οποία είχε εξαφανιστεί από το περασμένο Σάββατο, βρέθηκε νεκρή από πυροσβέστες στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου της, ενώ στα χέρια και στο πρόσωπο έφερε κάποια εγκαύματα.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε δοχείο με εύφλεκτο υγρό, ενώ στο εσωτερικό του οχήματος υπάρχουν φθορές, που έχουν προκληθεί από φωτιά.

Η 44χρονη χήρα και μητέρα τριών παιδιών, έφυγε από το σπίτι της στις 3 το μεσημέρι ανήμερα των Φώτων με το αυτοκίνητο παίρνοντας μαζί το κινητότης τηλέφωνο.

Η κόρη της, που δήλωσε την εξαφάνιση της μητέρας, στο τοπικό τμήμα, προχώρησε και στην αναγνώριση της νεκρής, ενώ καλείται τώρα να αναλάβει τη φροντίδα των δύο αδερφών της.

ΠΗΓΗ:ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί