Δείτε το περιοδικό του “μοδάτου εκδότη” της Κρήτης που παρουσίαζε… μοντέλα και χρηματοδοτούσαν με χιλιάδες € κρατικοί φορείς! (εικόνες)

Το περιοδικό “Sky magazine” που εξέδιδε η εταιρεία “Aegean Wave” του κ. Κώστα Συλιγάρδου με τις πολλαπλές κρατικές και αυτοδιοικητικές πηγές χρηματοδότησης (μερικές μόνο παρουσιάσαμε εδώ) υποτίθεται ότι ήταν ένα τουριστικό περιοδικό. Και με αυτή τη δικαιολογία έπαιρνε χρήμα από τα κρατικά ταμεία!

Όμως στην πραγματικότητα ήταν ένα… περιοδικό μόδας και έμμεσης διαφήμισης (πέραν από την κανονική διαφήμιση που φιλοξενούσε). Κι όμως, κράτος, περιφέρεια Κρήτης, ΟΛΗ, δήμοι κλπ, το χρηματοδοτούσαν συχνά ως “αναπτυξιακό – τουριστικό περιοδικό”!

Δείτε τις φωτογραφίες από ένα τεύχος του, με εξώφυλλο μόδας, φωτογραφίσεις μοντέλων και έμμεση διαφήμιση έξω από καταστήματα!

 

Sky magazine 1Sky magazine 3Sky magazine 2Sky magazine 4

 

Δείτε ακόμα

http://www.candianews.gr/2016/07/27/idou-i-diaploki-stin-enimerosi-tis-kritis-pos-meso-tou-kratikou-chrimatos-ginotan-i-adouloti-filia-dimosiografia-apo-perierga-entypa-engrafa/

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Δείτε το περιοδικό του “μοδάτου εκδότη” της Κρήτης που παρουσίαζε… μοντέλα και χρηματοδοτούσαν με χιλιάδες € κρατικοί φορείς! (εικόνες)”

  1. Atselegas

    Εντάξει με τον ΌΛΗ είναι σχετικό το θέμα αφού ως γνωστόν. …σέρνει καράβι

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί