Δείξε μου τους “αντιμνημονιακούς” φίλους σου και “χώστα αυθόρμητα”, πρόεδρε… (φωτογραφία)

Δείξε μου τους φίλους σου, θα καταλάβω πολλά, λέει μια σοφή λαϊκή ρήση… Ο πρόεδρος του ΕΚΗ, Στέλιος Βοργιάς αγκαλιά με τον αγνώριστο μόνιμο πρόεδρο της ΓΣΕΕ, Γιάννη Παναγόπουλο, στο πολυτελές και σπάταλο συνέδριο της ΓΣΕΕ στη Ρόδο, τον περασμένο Μάρτιο. Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ φυσικά είναι αγνώριστος καθώς μετά το 2010 ξανάκανε εμφάνιση το 2015, γερασμένος κατά 5 χρόνια, όσα δηλαδή κυβερνούσαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και εφάρμοζαν μνημόνια. Ο Στέλιος δεν ήταν μόνο αγκαλιά αλλά και στήριγμα στην επανεκλογή του αγωνιστή ηγέτη της ΓΣΕΕ (άλλωστε κι οι δυο στο ΠΑΣΟΚ είναι).

Ο πρόεδρος του ΕΚΗ πήρε τις τελευταίες ημέρες το χρόνο της δημοσιότητας που του αναλογεί επειδή αρνήθηκε να δώσει το χέρι στον υπουργό Εργασίας, Γιώργο Κατρούγκαλο, όταν μαζί με μερικούς συνδικαλιστές – ανάμεσα στους οποίους ένας από την επιτροπή πρωτοβουλίας υπέρ του “ναι” στο δημοψήφισμα- διαμαρτυρήθηκαν για το ασφαλιστικό, στο Ηράκλειο (αφού οργανώθηκαν για το “ντου” στον υπουργό στην καφετέρια του μέλους της ΚΕ της ΝΔ και διευθυντή του γραφείο του ευρωβουλευτή Μ. Κεφαλογιάννη, Νίκου Αντωνακάκη). (δείτε)

“Του τα έχωσα κανονικά”, έγραψε ο ίδιος στη σελίδα του στο facebook, αναρτώντας το σχετικό θέμα από το “αντιστασιακή” εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” του αγωνιστή κατά των μνημονίων, Θέμου.

Λίγες ώρες πριν την παρέμβαση και την πολιτική παρέμβαση του “χωσίματος”, ο Στ. Βοργιάς είχε καλέσει αντιστασιακές δυνάμεις του τόπου για την οργάνωση της εκδήλωσης διαμαρτυρίας. Ήταν οι πρόεδροι του ΤΕΕ-ΤΑΚ, της ΟΕΒΕΝΗ, του Δικηγορικού Συλλόγου και του Εμπορικού Συλλόγου, οι οποίοι πρωτοστάτησαν στις κινητοποιήσεις του Ηρακλείου για το “ναι”. (δείτε εδώ)

Φυσικά οι ελεγχόμενοι από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ (ναι υπάρχουν ακόμα στην Κρήτη!) φορείς, με το συντονισμό του πράσινου και “του τα ‘χωσα κανονικά”, προέδρου του ΕΚΗ, ” ανακαλύπτουν τώρα ότι στον τόπο υπάρχουν μνημόνια.

Απλά για να ξέρουμε τί συμβαίνει γύρω μας…

 

Δείτε ακόμα

http://www.candianews.gr/2016/06/10/k/

 

http://www.candianews.gr/2016/06/11/453302/

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί